Final Fantasy - Endless Nova
Final Fantasy - Endless Nova - náhled

Finální Fantasy byl udělaný v roce 1987 od Hironubu Sakaguchi a byla ve skutečnosti mínit jako rozloučení ' přítomný ' náměstí Co. Ltd. S

...

Nectaris Recenze

Recenze | Screeny


Nectaris je futuristická strategická/ hra válečnictví udělaného a produkovaný Hudsonem měkkým. Jediný skutečný cíl je aby vybojoval galaxii jen hrsti planet.

Vy vyrazíte se základem a několik jednotek. Musíte chránit vaši základnu (obvykle satelitní parabolu) z nepřátelský "pěchoty" při zkoušející zničit vaši nepřátelskou celou sílu. Věřte nebo ne, tato hra vyžaduje nějaké plánování předtím než vy zaútočíte na nepřítele, a to je vždy dobrý myšlenka gang na nepříteli s vícenásobnými jednotkami.

Jednotková soustava dobře je vyvážená s různými druhy lodních parků (námořní, země, a vzduch). Každá jednotka se skládá z osmi částí jeho vlastního druhu. Například, jednotka tanku bude mít osm tanků.

Hra je jako šachy. Hřiště je paluba. A každá jednotka je jako šachová figurka. Hra je otočení založený, a nepřítel AI je neuhlazený. Před otočením, nepřítel vždy počítá kde pohybovat a napadnout. Toto dává vyzývavou hru. A já jsem dělal jako grafiku.

Co já jsem neměl rád o je jak snadno já jsem začal se nudit z toho. Toto hra nicméně mohla by prokázat zábavu k těm, kdo mají rádi otočení založené strategické hry. Bohužel, tato hra nemá určený pro více hráčů význačný rys. Jinak hra mohla by prokázat aby byl o tolik víc zábavy.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Sunflowers Interactive Entertainment Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo