Dark Queen of Krynn, The
Dark Queen of Krynn, The - náhled

Toto hra uzavírá Krynn trilogii. Klubejte jen o rok po druhé hře (a dvou roky po první), tmavé královně Krynn uvádí nějaká významná zlepš

...

Mouser Recenze

Recenze | Screeny


Jednoduchý, ještě moc vyzývavý, kočka je jeden z těch her které mají zajímavou hru založenou na jednoduchém konceptu. Vy hrajete roli rolníka který musí zbavit se myší na jeho farma. Farma se skládá z devíti bludišť- podobných místností které vy musíte čistit. Místnosti mohou vypadat jako bludiště ale ve skutečnosti se skládají z rotačních zdí. Jen vy ( rolník) může pohybovat zdmi, a cíl je aby zachytil každou myš v těchto zdech tak to nemůže pohybovat už ne. Tímto způsobem kočka bude schopen zachytit to, třebaže vy ne- neuvidí to. Kočky jsou jen stojící tam nicnedělání. Protože myši jsou tak velcí jako vy jste a srážka s nimi vás bude stát život, zdá se že vy potřebujete ty velké líné kočky sezení kolem. Tam je bodový pult v horním - levém rohu obrazovky. Při chycení myši, vy vyhrajete s aktuálním množstvím bodů a pult je obnovený ke 2000. Toto také slouží jako časovač, znamená, že vy ztratíte život jestli to dosahuje nulu.

Tam je jeden kus sýru na každé obrazovce. Jestli myš jí sýr, nové kusy objeví se. Ale jestli ženská myš jí to, nová myš ožije, tak ženská myši by měl být vaše priorita. Na začátku hry, pozice myší, koček, sýr a zdi je příkaz pro vytvoření náhodného čísla. Nicméně, jejich pozice ne- mění jestli vy ztratíte život nebo vystoupit obrazovku. Tak, jestli myš chytila vás blízko východu, nevstoupíte že místnost skrz to východ nebo vy vytřeštíte na myš znovu. Nějaké místnosti nemají světlý a vy můžete jen vidět v malých paprskách kolem vás, dělání těch místností moc pilněji čistit. Také, vy musíte najít a zvednout lampu nebo nebudete schopní vidět zdi v temnějších místnostech.

To je extrémně tvrdá hra aby tloukla. Potom co vy dostanete obeznámený s oběhem zdí a chování myší, vy začnete chycení moc snadnější, ale bití celé hry stále může být moc tvrdé. Toto garantuje více výzvy a delšího volného času, ale mohou také odvrátit mnoho hráčů. Zatímco toto může být dobrý (nebo špatný, v závislosti na hráčových chuti), nějakých věcech jsou si jistí stinné stránky. Rolník může zpříčit se blízko zdi, tak vy potřebujete aby vzdálili se jemu z toho předtím, než vy můžete pohybovat ním znovu. Také, jestli vy uvězníte myš na náměstí přiléhající ke kočce bez zdi mezi hrou na kočku a na myš, to nespočítá jak chycení a také vy nejste schopen aby dělali s tím cokoliv to, výjimka ze začít novou hru.

Rozvažování čas kdy kočka byla zveřejněná, to opravdu přišlo jak originální a zajímavá hra. Vy byste očekávali mnohem méně z hry takto. Tam byly další staré hry které také uváděly rotační zdi na různých strojích (jeden musí pamatovat si podivnou C64 hru nazvanou Drelbs z 1984), ale tam nebyly vůbec ne- podobné hry pro PC tehdy. Jistě mající cenu zkoušky a doporučený pro fanoušci počítačové hry.

To je obraz PCJR patrony. Musíte užívat DOSBOX spustit to. Editujte souborový dosbox.radit se a najít linku která začíná s "strojem=" (to je obvykle "stroj=vga") a mění to "stroji=pcjr". Pak začít DOSBOX, šla do kočky složky a typu "zavedené kočky.jrc"nezapomeň aby měnila linku zpět k "stroji=vga" jakmile vy jste přes s kočkou.


Rok vydaní: 1983

Vydali: Gebelli Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo