Ocean Ranger
Ocean Ranger - náhled

Kdy já jsem koupil můj z druhé ruky C64 I jsem dostal hodně her spolu s tím. Mezi těmi byla také hra nazvaný Ocean Ranger. Titul zní dobř

...

Mixed-Up Mother Goose VGA Recenze

Recenze | Screeny


Mixed - Up Mother husa - zvětšila je vyšší verze Mixed - Up Mother husy (1987), vytvořený v roce 1991 Sierra On - Line, Inc . Hra točí se kolem řešících smíšených dětských říkanek, žádný z která jsou moc obtížná pro dospělého člověka - - ale pro děti, tento herní cílový trh, to je veselá zábava a příjemné dobrodružství. Samozřejmě, toto nezastavit dospělé člověka otočení toho na a mít kus veselé zábavy; jen ne očekávat tuto hru aby zabrala víc než půl hodiny aby řešily. Jediná věc dítěti možná má problém s nimi že nějaké položky jsou uvnitř stavení, ne ze kterých všechny mají zřejmý vstup. Na rozdíl od v dalších Sierra dobrodružstvích, šetření hru není požadovaný, jak pokaždé když vy řešíte rým, herní automatická ukládání pro hráče.

Začátek hry dovoluje vám vybrat si vašeho hráčova avatara, který je hezký dotek. Po tom, vy vidíte hráčský znak stává se připravený na postel. Kliknutí na objekty v pokoji způsobuje nějaký chladný málo animací aby vyhrály plně. Kliknutí na knihu odloženou začíná hru.

Hra je jednoduchý, a kvůli faktům, která to je dětská hra, ovládací prvky jsou také jednoduché - ve skutečnosti, jediná kontrola potřebný je z myši. Kliknutí na obrazovku pohybuje vaším znakem ke kde vy klikl, a kliknutí na znak nechá tě hovořit s nimi; jinak vy můžete kliknout na ikonu úst na spodní části obrazovky aby mluvila s lidmi na obrazovce. Jestli tam není nikdo na obrazovce, kliknutí ikona úst způsobuje váš znak aby prohovořil hlasitý.

Dolů na spodní části obrazovky, kromě ikony úst, jsou tři další oblasti aby věnovaly pozornost: První oblast nalevo obrazovky je skupina zoubkování, a pokaždé když vy dokončíte smíšenou dětskou říkanku, jeden ze zoubkování se naplní tři zlatou koulí. Druhý je modré náměstí, a kdy vy zvednete položku nebo osobu, která chce následovat vás, obraz plní toto náměstí. Poslední klávesa před ikonou úst je mapová klávesa, a tlačící toto předkládá mapu. To je jednoduchý, opravdu. Na mapě, nějaký /každý /žádný nevyřešený rým bude ukázaný jak zlato bod; jednou vyřešený, bod stane se portrétem lidí v rým. Vpravo obrazovky jsou tři další oblasti významu: dvě šoupátka, jeden pro ovládání hlasitost hry, další rychlost. Špičková klávesa je tlačítko pro zastavení stroje - stlačení to dovoluje vám opustit hru.

Grafika pro tuto hru není ta nejlepší, co Sierra vůbec kdy produkovalo. Pozadí jsou moc hezká a detailní, a oni usnadní rozumět kde objekty jsou které může být vyzvednuté. Nicméně, znaky nejsou tak dobře tažené jako obyčejně, třebaže jejich animace jsou moc dobře vykonané. Řešící některý z rým vedl znaky aby vykonávaly nějaká moc zábavná skotačení.

Zvuk pro tuto hru je ohromný: Hudba hodí se dokonale s herním stylem a přidává hezkou náladu. Zatímco tam není žádné mluvení v hře, řešící rým vede k jeho bytosti zpívané k hráči. Toto jsou dobře vykonaný, a jsou v jiných hlasech příslušných ke každému znaku.

Celkově, já nalézám tuto hru aby byl mírně příjemný, třebaže já nejsem segment společnosti; pro dítě tuto hru budou hodně zábavnější a trvat hodně déle. Jestli vy máte děti nebo jen chtít cítit se jako jedny znovu, uchopit tuto hru a dát to jde.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo