Head over Heels
Head over Heels - náhled

Far, daleko od našeho hvězdy Sol leží Blacktooth impérium, zlé impérium, čtyři světy zotročený planetou Blacktooth. Všechny otrocká světy

...

Miner 2049er Recenze

Recenze | Screeny


Miner 2049er původně bylo uvolněné v roce 1982 Big Five softvérem. První verze této hry byla připravená pro Ataria a potom to byl převedený na téměř všechny možné platformy včetně GameBoy.

V této hře vy hrajete Bob prémii, nebojácný můj pracovník, kdo potřebuje aby vyšetřil 10 úrovně dolu. Vypadá to jako snadná práce, ale za prvé - váš čas je omezený, a za druhé - tam jsou nějaké podivné kreatury tam! Nepanikařte, všechno je možné.

Jak dělá inspekce vypadat? Vy potřebujete aby kráčeli na úplně podlahy na každé úrovni. Potom co vy přejdete na druhou stranu to, začíná to být malovaný. Kdy vy malujete všechny rovnou podlahu vy automaticky postoupíte do další úrovně. Nezapomeněte aby dávali si pozor, protože jestli vy padáte z příliš vysoko - vy zemřete.

Teď, a co kreatury? Vy můžete přeskočit je, ale toto není všechno. Vaši kolegové odešli nějaký materiál pod zemí. Každý objekt, který vy sbíráte dává vám čas prémii, a dovoluje zabíjející kreatury na dobu určitou. Kdy prémie pracuje kreatury se usmívat vám (jako oni nejsou střízlivé), a jejich barevné změny.

Jak vy jít hlouběji, úrovně dostává tužší a více zajímavých věcí zdá se. Poklesy sundají vás, a vy potřebujete být opatrný na je - jestli je tam kreatura vespod, vy budete lítat v tom. Výtahy na nějakých úrovních nechají vás cestovat z jednoho poschodí k dalšímu. Zkuste nepadnout do radioaktivního odpadu - to je smrtící (a radioaktivní ;). Tam je nějaký další zajímavý materiál který může pomoct vám nebo dát vás do potíží, ale já dám vám šanci na to zjistit to sám.

Grafika jsou hezká, a já nalézám to zábavné. Nic více říct, tato hra má víc než 20 let. Tam je také nějaký zvuk.

Ovládací prvky jsou snadné abyste zjistili. Kurzorové šípy dovolují vám pohybovat právem, odešlo, nahoru a dolů. Teď klamavá část: trvalo mi nějaký čas na to najít skokový knoflík, protože to je... Únik. Pro cestovat s výtahem, který vy potřebujete aby tiskli množství podlahy, kterou vy chcete jít do.

To je vše o Miner 2049er. Já opravdu takto spády, tak já nemohu dát tomu méně než 4. Já doufám, že jste bude se to líbit také.


Rok vydaní: 1983

Vydali: Big Five Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo