Atomix
Atomix - náhled

Atomix je zábavná logická hra vydaná firmou Thalion Software již v roce 1990 kde se v bludišti pohybuje molekula a vy jí musíte správně dopl

...

Michael Jordan in Flight Recenze

Recenze | Screeny


Michael Jordan za letu je typická hra košíkové, ale se zkroucením. Perspektiva a kontrola jsou jedinečná v této hře. Jeho udělaný v 3 rozměrech - a tam byly málonebo žádná sportovní her vůbec, které nabídnutá 3D grafika již v roce 1992, natož digitalizovala! Myslím si, že toto je první hra v kterém já jsem setkal se skutečný filmovaný řezat scény - a od Michael Jorday samotné! Nicméně, kvůli 3D motoru který požadoval těžké zpracování z 66Mhz CPUS (které byly stav techniky zpět pak), skuteční hráči jsou velice špatné tažené, a absolutně tam nejsou žádná okolí. Toto míní žádný zástup, žádná hala, vůbec nic - hrací dvůr plavidla ve velký černý nic. Ještě, jestli vy prosíte ignorovat ty fakta (a zabere to nějakou dobu do té doby, než vy zvyknete si na to), hra není to špatný. Vy můžete hrát zápasy s max 6 hráči úhrnem 3v3), ale to je OK od hry by dívala se příliš přecpaný z toho perspektiva jestli tam byla více hráčů.

Hra není moc realistický a hráčský kontrola může dostat trochu zklamání. To vezme rozhodně nějaký čas na to zvyknout si na. Nicméně, jakmile vy zvládnete základy, jeho docela veselá zábava aby hrála. Můžete si vybrat vašeho nepřátelského hráče a váš týmový hráči (1 aktivní a 1 na lavičce) při hraní hry jedné dvojicenebo jestli vy hrajete turnaj, náhodní oponenti budou hrát proti vám. Únava také je něco dávat si pozor na tak budete muset se učit / dozvědět se jak volat časy-ven a měnit hráče (vy ne- neccessarily musíte hrát si s M.J.).

Na závěr, tato hra může dostat návykový jestli vy máte strpení a dát to nějaký čas na to zvyknout si na, jinak já bych vyhnul se tomuto. Já hádání nebudete ubohý jestli vy stáhnete to a vyzkouší to!


Rok vydaní: 1993

Vydali: Pacific Gameworks

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo