Isle Of The Dead
Isle Of The Dead - náhled

Krvi! Lotův krve. Muž, já sotva pamatuji si hraní této krásy zpět mnoho let předtím, ale já zřejmě ne - jsem nemyslel velkou část toho. P

...

Life and Death Recenze

Recenze | Screeny


Život a Death je simulace. "A simulace toho, co?" můžete se zeptat. Dobře, v životě a smrt vy hrajete roli chirurga a doktora v Toolworks všeobecné nemocnici.

Kdy vy začnete hru vy budete vítán hlavním koridorem. Na váš levý bude sestra, tak vy raději podpise v předtím než vy dostanete se do práce. Když jste jednou dělaný že vy budete muset udělat legrační kousek, věc vy jste vždy chtěli dělat: Diagnostikujte pataints.

Vy začnete se strkacími částmi pacientů břicha ewwwwww a vidět co oni říkají (jen nestrkají moc). Tam je také několik nástrojů aby pomáhaly, jako rentgen.

Když jste jednou zjistil co je špatně s pacienty (po několika úmrtí), vy musíte udělat nejvíce legrační věc v hře: OPERUJTE! Ano, operovat pataint, který není snadná práce, a může dostat nepořádný jestli nejsi pečlivý. Jako já: s první osobou já jsem operoval jsem zapomněl jsem byl točit plyn na.

Operování být nejtvrdším podílem v hře. Naštěstí tam je dobrá příručka - dobře, tato hra byla udělaná doktorem. Vy najdete také několik problémů při operování, jako je krvácení a srdečních problémů. Trvalo mi asi 50 lidi aby dělali první operaci a s moc pohledu na rekapitulaci.

Celkový život a Death je ohromná hra a vy budete učit se / se dozvíte množství dokonce když to je trochu tvrdý aby dokončil. To nemusí být každý lidé šálek čaje, ale zkusí to - můžete právě jako to.

Já hodnotím tuto hru 5 protože tam velmi málo her tohoto typu a dokonce méně zanechá .


Rok vydaní: 1988

Vydali: Software Toolworks, Inc., The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo