Three Fold
Three Fold - náhled

Úvod...Tři rýha je křesťanské výchova obraz utkání.

Řekni mi příběh...Ecclesiastes 4:12 - "A trojnásobný provázek není snadno rozb

...

Bullys Sporting Darts Recenze

Recenze | Screeny


Střed terče! To je pravda; Já jsem hodil to šipka přímý uprostřed. Já udeřil jsem zlý na střed terče býka.

To je legrační hra šipek. Dobře přinejmenším to je pokud se vám líbí počítačová verze šipek. Hlavní problém s hrami šipky na počítači je že vy vždy zdá se být opilý. Aby hra nebýt moc snadná, tvůrci museli dělat něco zkazit váš cíl. Toto znamená ruku která vrhá šipku bude náhodně třesení a jdoucí křížem krážem a vy můžete jen sotva manévrovat to blízko pozice ideální pro vás střílet. Toto hra není žádnou výjimkou k tomuto pravidlu. Také ruka vždy jde tam a zpět, tak jestli to nachýlilo dozadu, šipka poletí vysoko, ale jestli to nahnulo se dopředu, šipka poletí nízká.

Já obvykle řeknu, že mít určený pro více hráčů volba je ohromný plus a toto hra dá vám docela volbu (zvláště jestli vy hrajete některý z podivnějších konkurencí - takřka).

Vy můžete hrát: 501: A klasická hra šipky, kde vy potřebujete aby dostali 501 body, ale poslední body potřebují být dvojitý výstřel (tak pokud potřebujete 8 dalších bodů, vy potřebujete aby hit dvojitý 4). Hodiny: Je hra, kde vy potřebujete aby udeřili jisté číslo. Jestli vy udeřili dvojí nebo trojitou hodnotu který čísla vy můžete skákat několik čísel vpředu). Fotbal: Nechá vás střílet na oponenty cíl, při dávání jemu šance na to vyrovnat. Jestli vy střílíte čísla potřebovala vás dostat blíž k cíli, jestli oponent tluče všechno jeho číslo, on dává vy zpět k výchozí poloze. Základním způsobem to je konkurence aby viděla, kdo přidělá chyby a uvolněné. Tenis: Ještě další hra, kde vy potřebujete aby udeřili čísla zvýraznila. Golf: Vy potřebujete aby udeřili co je zvýrazněné. V závislosti na vašich výstřelech, vy dostanete skóre (právě jako při hrající golfu). Kriket: Tady je hra že vy dostanete se do hrát v týmech z 5 hráčů (toto znamená až do 10 hráčů mohou hrát). Kulečník: kdy vy dostanete trojitý výstřel čísla, vy dostanete se do skórovat nějaké body. Jednou všechny čísla jsou venku, hra skončila.

Dohromady to je docela legrační hra šipky (jak počítačové šipky jít), posměch vy hodně voleb. To je jistě zábavnější při hraní proti příteli (nebo devět).

Pro provozovat hru spustit souborový BLY.EXE.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Alternative Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo