King of Chicago, The
King of Chicago, The - náhled

To je 1931, Capone je mimo obrazu (díků Untouchables - také stáhnutelný z Internetu v našem místě, ale to je další hra) a Chicago potřebu

...

Airlift Rescue Recenze

Recenze | Screeny


Přepraví letecky záchrana je remake CHOPLIFTER které byli moc populární na začátku 1980- ovo na ATARI a APPLE-II platformách.

Cíl

Vy jste pilot záchranného vrtulníku. Vaše poslání je letět do mideastern teroristické sloučeniny a záchranný 64 rukojmí která jsou konaná v čtyřech separátních staveních (16 v každém stavení) a letět zpět je k americkému velvyslanectví. Teroristé mají zdánlivě nekonečnou zásobu tanků, trysková stíhačky a vrtulník-hledání trubci aby bránili vašemu úspěchu. Vaše helikoptéra bude držet jen 16 rukojmí, tak minimum z 4 misí musí být dopravený letecky aby zachránilo všechny rukojmí. Dveře prvního stavení již jsou odfouknuté otevřený a rukojmí budou vně čekání na vás. Musíte odstřelit otevřená zbývající stavení (nebo dostat tanky a letadla aby dělala to) uvolnit zbývající rukojmí. Stavení musí být otevřený v pořádku (právo na zanechat). Kdykoli vy přistanete, rukojmí přiběhnou a vstupují do helikoptéry. Když jste jednou plný náklad na palubě (16), letí zpět je k velvyslanectví a zemi na světlé zelené přistávací vycpávce vlevo od stavení. Rukojmí vystoupí helikoptéru a vstupuje do velvyslanectví.

Ovládací prvky

vy můžete použít klávesnici nebo ovládací páku aby ovládala helikoptéru. Jestli vy používáte klávesnici, kurzorové klávesy ovládají směr helikoptéra pohybuje (UP, DOWN, LEFT, RIGHT). CTRL KLÁVESA Změny směr helikoptéra čelí (FRONT, LEFT, RIGHT). Volné místo střílí vrtulníkovou zbraň. Jestli vy používáte ovládací páku, tlačit tyč vpřed jít dolů, táhne zpět k šla nahoru, tlačit zanechaný jeďte dolevě, a tlačí právo jít přímo. Knoflík #1 střílí zbraň. Knoflík #2 změny směrový vrtulník čelí.

Vy dostanete zvláštní odměnu jestli vy zachráníte všechny 64!

Hra je 2d a v realtime. Čím více rukojmí, která vy zachráníte tvrdší to zdá se, že dostanou a začíná to být návyková čím více vás hrají. Celkově já jsem dal hru 3/5.

Přepravit letecky záchranu bude ONLY běží v dos nebo DosBox. Jestli vy zkusíte to ve Windows nebo Mac Osovi tom zamkne a zmrazit.


Rok vydaní: 1995

Vydali: David Fleming

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo