Star Trek - 25th Anniversary
Star Trek - 25th Anniversary - náhled

Jestli je tam jedna konzistence mezi Star fanoušky cesty to je že budou platit absurdní peněžní obnosy pro nějaký /každý /žádný produkt d

...

Dungeon Master Recenze

Recenze | Screeny


Hra, která vznikla dříve, než se mnozí naši čtenáři stihli narodit. Přesto je však stále skloňována jako bájná modla hratelnosti a zábavnosti. Titul, jenž dal nový rozměr svému žánru. Hra která přinesla real-time boj do počítačových RPG her a díky které se začal tento specifický druh RPG nazývat "dungeony".

Příběh výpráví o čarodějovi neobyčejných schopností jménem Lord Grey, který při svých experimentech s magickým artefaktem "Power Gem", udělal někde fatální chybu. Jeho osobnost se rozdvojila a jeho zlé já - "Lord Chaos" terorizuje kraj a vaším cílem je právě onen magický artefakt Power Gem najít a zastavit Lorda Chaose.

V prvním levelu si vyberete 4 postavy. Vybírejte pečlivě, nejlepší je mít dva bojovníky vpředu a kouzelníky vzadu. Pokud si myslíte, že jste Chuck Norris a pomlátíte je tam všechny, tak to zkuste, ale tím jedině dopomůžete pohřebním ústavům k zisku.

Atmosféra temných podzemních chodeb je prostě neopakovatelná a nic, snad jen s vyjímkou fantastického druhého dílu, ji nedokáže napodobit.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Interplay

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo