In Search of Dr. Riptide
In Search of Dr. Riptide - náhled

Vy jste Nick Nautilus, zvláštní Naval agent 1138. To je vaše rozprava:' ... vy jste volali do akce hledat a zničit podmořskou laboratoř D

...

World at War - D-Day America Invades Recenze

Recenze | Screeny


Ok, první já říkám vám že tato hra je trochu težké dostat použitý k tomu, aby a rozumět. Vy začnete v hlavním meně jak vy dělat ve většině her. Vy jste vybrali jaký bitvu/scénář, který vy chcete hrát, několik volby jako chtějí leteckou podporu a kolik, a jestli chcete dělat to emailem (čarodějnicí si nejsem jist jestli vy můžete dělat nyní) pak stlačit začít bitvu. Já jsem byl trochu zmatený kdy já jsem začal mou první hru a já jsem byl našel to trochu tvrdý aby vyřešilo to tak já pomohu vám. Tam je řada voleb na vrcholu obrazovky. To zahrnuje věci jako je vzdušný úder, HQ a mapy; tyto ne hrát velký podíl v hře. Také budete mít jednotky rozptýlené kolem hry mapy (pěšího pluku, tanků, velké zbraně ext.) čekající na vaše objednávky.

Pro pohybovat jednotkami, kliknutí a držení dolů pak táhne aby bylo chcete aby oni jít. Pro útočit na nepřítele jednotka, kliknutí a vlečení na nepřítele. Vy můžete také vykonávat vzdušné údery a střílet z lodí.

Vítězství scénář byl realita sníží. Tam nejsou žádné ohňostroje, žádné oslavy a žádný vlastenecký "Vy Won!" zprávy. Všechno to se stane je že vy dostanete vrácený zpět k herní mapě. Tam je červený a bílý bar na spodu obrazovky která ukazuje kdo má vládu. Na konci scénáře, jestli vaše barva převládá, to znamená že vy Won!

Replayability je také chudý od všeho vy je re - fight bitvy (a oni jsou vždy stejní!). Tam nejsou žádná rovná body nebo vysoká skóre aby tloukla. Jediná pozitivní věc o této hře byla grafická čarodějnice já jsem byl našel být celkem oko půvabné. Celkově, s hrou selháním motivovat mě pokračovat s hraním a mající nemotorné ovládací prvky a příkrou křivku učení, já mohu dát této hře 3 přinejlepším.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Atomic Games, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo