A320 Airbus
A320 Airbus - náhled

Prr ! Věděl jsem, že to nebylo snadný aby letělo letadlo, ale to bylo opravdu tvrdý! Dokonce s příručkou stěží byl jsem schopný dokončit

...

Street Fighter Recenze

Recenze | Screeny


To je docela průměrná bojující hra. Byl tam mnohem lepší bojující hry kolem v době tento vyšly (International karate prameny podle mínění), ale tam byly zřejmě něco o této hře... Ó ano, jeho pokračování!

To je pravda, to je prequel k slavnému pouličnímu rváči II!

Vy jste Ryu a vy můžete vybrat zemi kde vy budete bojovat. Tam jsou čtyři zvolit (Japonsko, UAS, Čínu a UK). V každé zemi vy dostanete jiného oponenta. To, kdo skóruje dva vítězí v ně vítěz. Ten, kdo končí směrem k zemi je volný (zřejmě).Vy dostanete jeden klíč pro údery ' , a jeden klíč pro hity ' 0' (nejlepší na číslicové části klávesnice) a 8 směry v kterém pohybovat. Vy opravdu budete potřebovat aby zpomalit hru ačkoli, jak jinak vy budete jen stisknete klíče náhodně, při dostávání bylo na nohou.

Hra vyžaduje hodně praxe a hodně pevné nervy předtím, než to začíná dostat veselou zábavu. Myslím si to je jen příliš obtížný předně. A vy víte co? Potom co vy tlučete každého vy začnete úplně znovu, jen dostanou tužší!

To je pravděpodobně úplně první hra která zahrnovala zvláštní pohyby pro znaky. Každý z nich má zvláštní způsob jak napadnout. Později toto stalo se nevyhnutelným-zahrnutým rysem jeden na jednoho bojující hry, který někdy šlo svou cestou přes palubu (vidí, jak vy více pak neudělají nic pro vykonávat triky namísto boje).

Grafika je hezký (barevný EGA grafika), třebaže zvuk zanechává hodně aby byl požadovaný a já jsem již varoval vy o ovládacích prvcích. Možná opravdu to by mělo být hraný se starou ovládací pákou (protože já pamatuji si , že C64 verze, kterou I hraný s primitivní ovládací pákou byla spíše legrační). Tak hra dostává špatné známky z 2, jednoduše protože to je moc zatraceně tvrdý aby byl opravdu hratelná nebo veselá zábava.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Capcom Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo