Skyfox II - The Cygnus Conflict
Skyfox II - The Cygnus Conflict - náhled

' Fox je zpět... v osnově rychlosti!

Skyfox II: Cygnus konflikt je pokračování originálního 1984 Skyfox hra. Zatímco první Skyfox

...

Seymour Goes To Hollywood Recenze

Recenze | Screeny


STORY Seymour přijel do Hollywoodu hledání sláva a bohatství. On touží aby byl slavná filmová hvězda, a on přijel do studií ( limuzínou, o nic menší) plný nadějí a snů. Jak excitace! Jeho vzrušení je krátké živý, nicméně jak hlídač nerozpozná jemu a nebude nechat ho do studií. Chudina Seymour musí nějak přesvědčit stráž aby nechala ho minulost.

Uvnitř studia, Seymour začíná prozkoumat místo. Každý člověk musí začít dole, a Seymour musí začne vypomáháním s ostatními filmy být udělanou. On navštíví celý další filmový sady - tuk, čaroděje ze země Oz, král Kong atd - určil aby vytřídil problémy, najít ztracené rekvizity, útěchu každou nahoru, a obecně pokračuje ve všem klidu chodu motoru.

Ale co přesně IS Seymour? Dobře, on je bílá kapka ... NĚCO. On má zbraně a nohy, a on může poskakovat. Vše co potřebuje vědět že on je Seymour, a on je každého přítel!

GAMEPLAY Seymour Goes To Hollywood je týmž způsobem jak závratné hry, a je řízený zcela klávesnicí. Vy můžete jít jste zanechali nebo právo použitím levé & pravé kurzorové klávesy. Volné místo je užívané pro skočit, zvednout položky, a také použít položka ve vašem inventáři. Tam je cizí studiové bludiště, které může být matoucí jestli vy nevěnuje pozornost kde jdete. Právě jako ranné závratné hry, vy můžete jen nést 3 položky najednou. Položky, které vy nosíte (jestli nějaký) jste ukázaní nahoře leví obrazovky, a vaše skóre je doprava toho. Vy máte 3 životy, které jsou reprezentované 3 otevřenými klapkami na vrcholu obrazovky. Každý život má energetický bar, a to bar je vyčerpaný mírně jestli vy jste zranění. Kdy bar je prázdný, pak vy ztratíte život, a jeden z vašich klapek uzavírá. Kdy vy jste prohráli všechny 3 životy, pak hra skončila.

GRAPHICS grafika jsou moc malebná a kresba, což dělá hru hodně veselé zábavy aby hrála. Znaky a pozadí a jasný a radostný, a já jsem miloval výrazy které Seymour táhl. Stromové chaty v Mgamba Village jsou veselá zábava aby prozkoumala, a to bylo zábavné sledování Seymour křižovat Umbabwe řeku.

MUSIC tam jsou 2 zvukové volby zde, a já jsem těšil se z poslouchání jich oba.BEEPS ' zní právě jako starou verzi spektra, a dává báječný retro pocit hře.ADLIB ' nechá vás slyšet úžasný procent zvukový doprovod, který je milý aby poslouchal. Oni oba jsou moc jiní, a já jsem nemohl rozhodnout který já mám rád nejlepší.

SUMMARY Seymour Goes To Hollywood je vynikající hra že já vysoce doporučuji. Já mám rád myšlenku že on musí jít kolo celé různé filmové sady a druh ven všechny problémy. Hra je moc podobný závratný, a je to velmi snadný aby ovládal. Znaky a pozadí jsou kučeravá a jasná. Já jsem byl našel studiové bludiště mírně matoucí nejdříve, ale to je jen menší neklid řízení. Jiné zvukové volby byly hezký význačný rys, jak oni oba jsou moc jiní.Jestli vy cítíte se nostalgický, pak vy můžete hrát hru s ' pípnutími ' .Jestli vy cítíte se optimističtější, pak vy můžete slyšet - ův Adlib ' hudbu. Já jsem těšil se z hraní tohoto hry hodně. Proč nezkusí to pro sebe?


Rok vydaní: 1993

Vydali: Big Red Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo