Innocent Until Caught
Innocent Until Caught - náhled

Tayte systém. Jeden z nejvíce smrtelného míst informovaného vesmíru, kde nebezpečí se skrývají za každým rohem... nebo za nejbližším mete

...

Police Quest - In Pursuit of the Death Angel Recenze

Recenze | Screeny


Vidět, jak dobře nové série hledání (SQ) prodávalo, Sierra rozhodlo se vytvořit nová pátrání po hráčích po celém světě. Tentokrát oni změnili se na jejich pozornost světu Americké policie. PQ1 byl udělaný aby byl tak realistický jak je to možné. Tak aby mohl zamluvit si kriminálníky budete muset následovat přísné policejní procedury, selžou při toto a kriminálníci mohou jít.

Vy hrajete roli Sonny pout, nováček policajt se skvělým budoucností čekáním. Vy pracujete v hlavní policejní stanici v Lyttonovi, klidné a přátelské město. Až do dne kdy druglord Jesse Bains rozhodne se užívat město jak jeho hřiště. Vy dostanete přiřazenou misi do táhnout ho v a dát ho za mříže. Toto hra dává vám do hloubky pohled do životů skutečných policejních důstojníků, a to není lehký život. Nebezpečí se skrývá v každé části města. A dobrý tip je aby chránil často.

Hra by mohla být obtížný nejdříve, ale ne vzdát se. To je ohromná hra, kdy vy přijdete na kloub tomu. Bohužel já jsem byl neschopný dostat příručku pro tuto hru (vy můžete stáhnout příručku pro pozdější PQ hru), ale já přihodil rekapitulaci v případě, že vy jste zpříčili se.

Část Police sérií hledání


Rok vydaní: 1987

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo