Blues Brothers, The
Blues Brothers, The - náhled

Blues Brothers byl udělaný v obrazu filmu.

To je typická počítačová hra, ale tam je něco návykový o tom. Myslím si to je určený p

...

World Cup - All Time Greats Recenze

Recenze | Screeny


Já jsem viděl screenshot této hry a byla ihned omráčený - přesně vypadá to jako manažer teplákové soupravy. Pro DOS? Já jsem byl musel zkusit to hned. Ukazuje, že to je vskutku stejný motor utkání z TSM, ale vzrušení a raduje se ne - následovaný kvůli omezení hracího jen 1994 Světový pohár. Znepokojivě, nakonec, toto je víc jako manažerská ukázka teplákové soupravy než plná manažerská hra. Manažer

teplákové soupravy

If vy ptáte se sebe na co je manažer teplákové soupravy a proč tolik povyk o tom, vědět že TSM byla první hra aby představila skutečný motor utkání ve fotbalových () manažerských hrách fotbalu. Další manažerská hry (nebo většina z nich v každém případě) obvykle spíše zjednodušený motor utkání. Ve většině případech výsledky utkání jednoduše byly vypočítán a zobrazený: taktiky ne - nezáležely moc, nemohl měnit taktiky, vyměnit hráče a události během hry byla většinou make - up bez skutečného účinku. Hráči obvykle měli jedno číslo aby představovalo jejich schopnost na poli vedle pozice na poli. Tam byly nějaké výjimky (jako fotbalový manažer který nechá tě sledovat nějaké akce na poli a vyměnit hráče) ale ten byli většinou moc zjednodušené přísady bez vytvářející plný motor utkání, které je si jist, že nejobtížnější úkol v managergames. Proto, "manažeři" většinou soustřeďující se na obchodování hráče a grafické zobrazení. Do TSM vyšel, s motorovým krytem utkání celé hry a každé akce na poli, několik statistických výkazů namísto jednoho celkového odhadu hráčových schopností a různých voleb pro taktiky týmový stejně jako individuální hráč. Jestli vy jste fanoušek fotbalových manažerských her, to je pravděpodobně zajímavý aby věděl první hru se skutečným motorem, nenadále dobrý a daleko před jeho časem.

Vedle těchto obrovských kroků vpřed, TSM byly odlišný od většiny "manažerů" protože to jedná s národními mužstvy namísto klubů. Jen málo her měly tento přístup dříve, pravděpodobně protože obchodování s hráči je jedním z legračních podílů v "manažerech". A právě tak další věci v hře, která také byla vynesená k nové úrovni. Vy můžete mít mezi 30 a 100 hráči že mohou si vybrat pro národní mužstvo a sledovat jejich postup a vývoj. Jejich schopnosti mohou změnit na jejich vlastní během hry protože to je považovaný že oni hrají pro jejich kluby třebaže nemáte to informace v hře. Také, někdy hráč může začít hraní lépe v národním mužstvu a jeho statistické výkazy zlepší, jako kdyby on je motivovaný tehdy, tak to je vždy dobrá myšlenka vyzkoušet nové hráče v přátelském utkání, i když jeho statistické výkazy se zdají chudší než někdo, kdo hasalready se prosadily v prvním týmu. Na druhé straně, nějaký zvyk být tak užitečný navzdory dobrým statistickým výkazům. Je to velmi zajímavý a další význačný rys který má náskoky před jeho časem. Čas od času, kluby nesmějí dovolit hráče aby opustili kvůli zranění nebo nějakým povinnostem, tak vy raději mějte víc hráčů kteří mohou naskočit. Hráči nestárnou a jít na odpočinek, tak to je o stejné skupině hráčů s jejich pomalu změnou statistických výkazů.

Psaní, psaní, psaní

nakonec, nejzajímavější část vedení národního mužstva je vstoupí do hráčů aby hráli si s. Vy vyberete si jeden mezi všemi možnými evropskými národními mužstvy tehdy.Světový pohár ' 86 je skončené a kvalifikace pro Euro pohár ' 88 jsou na jejich cestě. Všechny národy kromě ten, který vy vedete bude mít stejné seřazení s jmény skutečných hráčů kteří hráli tehdy, kteří je moc působiví. Stejné sestavy hráčů nesou vy kvůli již pochválenému motoru utkání a statistické výkazy z těch hráčů také změní. Pokud jde o váš tým, jestliže zvolíte Anglii, můžete si hrát s 100 připravenými hráči kteří byli mezi nejlepší v angličtině fotbal tvoří to doba, včetně všech ti kteří ve skutečnosti hráli v národním mužstvu. Nicméně, vy můžete si zvolit aby vstoupili do nových hráčů. Jestliže zvolíte jiný národ, budete muset vstoupit z 30 k 100 hráčům aby hráli si s. To znamená vstoupí do jejich příjmení, pozice a klubu. Jejich statistické výkazy bude příkaz pro vytvoření náhodného čísla, tichý ne zcela ale ovlivněný hlavní silou národa z toho doba a mírně ovlivněný hráčskou pozicí. To je vždy lépe vstoupit max číslo pf hráče pro větší možnost dostávající lepší hráče. To znamená, že síla vašich nejlepších hráčů většinou bude záviset na vybraném národu, ale můžete stále hrát a nechat vaše hráče zlepší. Toto se může zdá nudnou práci tak vy pravděpodobně budete volit za připravený anglický tým, ale osobně jsem zjistil jsem, že význačný rys aby byl ohromný. Vy můžete vstoupit do hráčů vy dáváte přednost, moderní hráč, dokonce náhodný dopisy a potom kontrolovat každého hráče aby vyšetřil jejich schopnosti a začít formování týmu.

Může se to zdát že já chválím manažera teplákové soupravy příliš mnoho, ale to víc než zaslouží si to. Mimo kurz, po nějakém čase vy začnete všimnout si nějakých omezení v motoru, to není blízko 100% realistického motoru, ale to mělo vysoké procento realismu, cesta waaaaay před jeho časem a bez námitky po mnoho let. A to nebylo nikdy uvolněný pro PC platforma.

Světový pohár

tak, po tunách chvály, co je tato hra která vypadá tak stejně jako TSM o? Nejlepší část je to, že slavný motor utkání je tu, stejný a nezměněný (nebo změněný moc málo). Stejné volby pro taktiky a hráčův statistické výkazy jsou přítomen také, se stejným menu ovládacích prvků pro hrající hry. Dohromady, to je stejné herní motor (ovládací prvky, zápasy, volby) a to je všechno o dobrém materiálu.

Špatná část a důvod aby volal tuto hru TSM ukázka je dost, aby dá pryč vy navzdory všechny ty chvály TSM.Vy jste omezení na zábavný Světový pohár ' 94 s národy které jsou kvalifikované a jejich sestavy hráčů a náhrady. A to je vše! Vy vyberete si národ, vy dostanete vaše 15 hráče, hrát málo zápasů zkoušejících vyhrát a, počasí, které vy zvítězíte nebo ne, jednou pohár končí vy můžete jen začít novou hru se stejným pohárem. Zastaralé rozhraní budou snesitelný, žádná zlepšení po několik let budou snesitelný, všechno budou snesitelný jestliže byste mohlo jen hraje hru. Z nějakého důvodu, vydavatelé si zvolili aby stáhli vy volného hraní a dát vám něco které bude nevyhnutelně nudit vás po krátkém čase. Já bych měl zmínit se o tom, že Goliáš hry, vývojáři TSM nejsou podepsaní pod tímto titulem. TSM licence byla získaná (a v roce 2013 stále držet) alternativním softvérem a toto titul je podepsaný sumitovým softvérem. Alternativní software publikoval TSM2 pár let později, s novým komplikovaným rozhraním a motor utkání které trpělo nějakými změnami. Proč oni ne - jednoduše vám nedovolili hrát TSM s tímto titulem s aktuálními hráči a zaměřením se na lepší rozhraní a prezentaci a, jestli nemohou zlepšit to, opustit motor v TSM2 dobře sám, zůstává záhadou pro mě. Oni měli zlatý důl v jejich rukou a dařili se pokrýt to se skálami. Všechny čas Greats

There je jeden zajímavý význačný rys dodal, že může prodloužit něčí zájem o hru. Volba "všechny čas" dá vám přístup k všem Světovým poháru vítězům, formě Uruguay 1930 na západ Německo v roce 1990, spolu s nějakými Británií týmy z 1990 a 1994.Můžete vyměnit nějaké /každé /žádné množství týmů ze Světového poháru ' 94 s těmi ze všech času Greats. Pak vy postupujete jak normální, výběr týmu z ti kteří že vy vybraný, aby hrál na pohár. To je zajímavá hra se slavným Brazilcem zaútočením na pět (Garrincha, čtyřhranných tvrzí, Didy, Vava, Zagallo) z 1958 - 62, Uruguay 1950 se Schiaffino ten poražena Brazílie na Maracana nebo sleduje Romario proti Maradona, Salenko proti Rossi, Beckenbauer proti Nasazzi,Valderrama proti Gascoine a tak dáleMůžete si hrát s jinými týmy, vyzkoušet nějaké staré legendy, do té doby, než vy nakonec máte dost Světového poháru ' 94.Shrnutí If oni jednoduše zahrnuli volbu aby pokračovala v hraní nebo publikované TSM verze ' 94 dokonce se stejným rozhraním aby dovolilo PC majitele aby vychutnávali TSM, tato hra by neopustila tak nevkus v ústech. To mohlo byl považován za jak světlá verze pro Světový pohár, ale převádění motoru bez vydavatelství plné hry je neobjasnitelný. Přinejmenším PC majitelé nakonec byli schopni vidět toto slavné motor pracování.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Summit Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo