Jonny Quest - Curse of the Mayan Warriors
Jonny Quest - Curse of the Mayan Warriors - náhled

Zpět v středních šedesáti kresba oprávněné Jonny hledání se objevilo na TV. To byla přehlídka značně před jeho časem. To mělo mnoho ohrom

...

Scapeghost Recenze

Recenze | Screeny


Ahoj, I jsem šťastný, že informovat vás, které aby jste mohli hrát tuto hru, kterou vy potřebujete jste celkem mrtvá, tak prosím zahájit download, vytáhnout archiv, spustit MENU soubor a natáhnout bačkory k tomu, aby byl Scapeghost.

To je vše docela jednoduchý. Tam je špinavý detektiv ve městě zapojený do drog a on potřebuje někoho, kdo by přišpendlil to na. Vy jste jen zemřeli dělá vás jeho obětním beránkem. Ale jak vy najdete žádný mír v posmrtném životě, který vy vrátíte se do strašit svět žití jak duch, tak titulní Scapeghost.

Hra má jeden z nejlepších grafiky vůbec kdy viděl jsem v textovém založeném dobrodružství a to podporuje jiné grafické režimy. Není žádná animace a zvukový ačkoli. Vy jste schopni chránit nebo naložit hru a mimo kurz nový začátek.

Hra se skládá z tří částí:

- listopad Graveyard - pronásledovaný House - Poltergeist

každý může být hraný odděleně, ale já silně naléhám na vás, abyste hráli hru ze začátku části jedné, do konce části tři.

Vy můžete najít hintbook HERE, ale pro ty kteří jednoduše přejí si vyhrát hru nejrychlejší zkratkou já jsem také zahrnul rekapitulaci jak extra.

Tak co je hra o?

Jak jsem byl řekl již, vy jste zarámovaní zkaženým detektivem. On skrývá drogy v hřbitově sám, kde také doručení a vyberou si ups jsou udělané. Jako duch nyní jste uvízlý v hřbitově, bez žijící duše v dohledu. Tam jsou nicméně další mrtvý jeden kolem.

Vzpomínáte si na filmového ducha? Dobře tato hra je (třebaže ne PC verze z toho) je starší pak film ( C64 verze je udělaná v roce 1989), tak jedny mohou tvrdit, že oni dostali nějaké myšlenky odtud. Nezapomenout Patrick Swayze učení jak manipulovat fyzické předměty? Dobře, to je váš první úkol. Vy začnete sbíráním štěrku a listů a okvětní lístků, jen posílit vašeho ducha.

Tak to je velmi dobrá hra já jsem opravdu těšil se z na starý C64 a miloval znovu využívat PC. Tak doufám, že vy budete všechno mít tak moc veselé zábavy hrající to, třebaže to není nejsnadnější her (bez rekapitulace).


Rok vydaní: 1991

Vydali: Level 9 Computing, Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo