Vengeance of Excalibur
Vengeance of Excalibur - náhled

Toto hra je pokračování ducha Excalibura. Trochu víc pak rok prošel od první hry skončila a král Constantine je sezení nejvyšší v trůnu k

...

Pirates of the Barbary Coast Recenze

Recenze | Screeny


Lodní deník:Na vracející se do lodi z obchodu v přístavu, já wasinformed že má loď byla zaútočila na, a má dcery Katherinina odbytá veličina unesený od Bloodthroat piráta. On požaduje týkající se výkupného of50,000 kusy zlata během třiceti dnů nebo on prodá její intothe harémy pobřeží. Teď musí zvednout výkupné, a zkusit torescue mou milovanou Katherinu."

tak musíte uvolnit mladé děvče z pevného uchopení hnusného piráta barbarského pobřeží!

Vy jste více nebo méně pokojný muž, to je důvod, proč vy chystáte se platit za vaše dceřino vydání. Ale v příkazu k výplatě výkupné, které vy potřebujete aby získali peníze. Naštěstí vy máte pokladovou mapu a vy jste zkušený obchodník, tak dostávání zlata by měl být dosažitelné cíle.

Vy začnete hru v přístavu Casablance. Vy můžete vybrat cíl aby šel donebo vy můžete vidět co tento přístav musí nabídnout vám. Obecně všechny přístavy jsou stejné. Tam je obchodník, lodní opravný dok a obchod tam. Hlavní rozdíl mezi přístavy jsou ceny obchodování, tak váš hlavní cíl je aby koupil lacino a prodat drahé. Vy začnete s 5000 zlaťáky a vy potřebujete aby přidali jednu další nulu k aby byla viděla vaše dcera znovu.

Teď plavba z přístavu přístavu (vy uvidíte mapu s dostupnými lokalitami) můžete také setkat se s nepřátelskými loděmi. Jestli to je případ vy můžete buď uprchnout chytřejší volbě) nebo bojovat. Někdy boj je nevyhnutelný.

Bojující sekvence je opravdu ten, která nastoupí do nervů. Zpět na C64 I jsem býval velice rychlý a jsem mohl naložit 4 nebo 5 církevní zákony před nepřátelskou lodí by mohl jít do jejich stránek a potom já bych odstřelil je o moře. Zde nakládání je moc pomalý (zvláště jestli vy děláte to s klávesnicí). Ale jakmile vy přijdete na kloub tomu, vy uděláte obdivuhodnou tuleň obecnou. Naštěstí vy můžete hrát také s klíči, myš nebo ovládací páka (já navrhuji myš).

Cíl je aby zjistil peníze, najít piráta a dostat zpět vaši dceru. S trochou štěstí vy můžete dělat to v asi půli hodinách. Přístavy mají docela podobné ceny, tak jestli vy pamatujete si málo z nich (co je dobré aby koupilo a tak dále) vy nebude máte problém dělání peněz (*narážet* já vsadil se vašeho učitele dějepisu nikdy neřekl vám o výnosné- vlně kakaa karavanních stezky betweenCasablanca a Alžírů). Pokladový ostrov a pirátský kapitán vždy bude umístěný na ostrovy v Atlantiku oceán. Tak nejsem si jist jak často vy budete reprodukce tato hra, od té doby, co to měla dost nízké opakování.

Tak zkrátka, to je CGA 4 barevná hra, asi 20 let starý s ničím více pak zvuku pípání. Tak ne- očekávat a vizuální nebo zvuková potěšení z této hry. Hra dělá běžet hladký dost a já bych navrhoval to pro remake (bylo to v mé moci), protože to má nějaký potenciál, ale to je asi to. Nemůžeš šetřit, tak nejste - li opatrný na ceny možná, že bys mohl skončit prohrávající peníze.

Pro nějakou /každou /žádnou další informaci čte in - game brožuru a lodní deník (vy budete učit se / se dozvíte vše co potřebuje vědět aby hrálo).


Rok vydaní: 1987

Vydali: Starsoft Development Laboratories

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo