Full Spectrum Warrior
Full Spectrum Warrior - náhled

Pro všechny fanoušky akčních her mám výbornou zprávu. Ubisoft uvolnil tyto hry jako freeware (ad supported) - Far C

...

Turrican II - The Final Fight Recenze

Recenze | Screeny


Turrican II:Finální boj je jedním z největšího platformního-založeného výstřelu je povýšenec- ovo já jsem vůbec kdy hrál. To bylo první vyvinutý pro Amigaovy počítače v roce 1991, ale to trvalo čtyři roky předtím, než oni nakonec se rozhodli portovat to DOS. A věřit mě, oni udělali to pro dostatečný důvod! Turrican série byla milník pro Ataria, staršího kapitána 64, a Amigaovy platformy, mezi dalšími. To udělalo nahoru důležitý kus historie hraní a mnoha her vzaly inspiraci z tohoto dosazení.

To je také neuvěřitelné jak v některých případech, hudba může definovat úspěch hry. A to byl rozhodně případ pro Turrican II, jak Chris Huelsbeck dělala šíleně nádhernou práci v této oblasti. Každá úroveň dala vám zvláštní pocit a naplnil vy se směsí emocí které slova jednoduše nemohla popisovat!

Tam jsou enormní vyrovnají k prozkoumat, který jsou zabalení plný zákeřných nepřátel jako zlé stroje a monstra kteří jsou vedený polovinou-člověka, polovičního-robotického císaře známého jen jako Machine. A já dokonce jsem nezmínil se o Bosses ještě! - obrovské, smrtící, pekelné výmysly které vyvolávají u vás pocit malý a slabý.

Vděčně, náš hrdina, Brenin McGuire (ano, on je purpurové-porostlé vlasy =D), není váš průměrný hoch. On je kapitán a poslední pozůstalý po masakru na kosmickém lodi Avalonovi 1, zvláštní a revoluční battlecruiser. Sám v bité kosmické lodi, zraněný a zoufalý, on přesune se do zbrojovky a rozhodne se nosit vysoce technicky vyspělý prototypový oblek, nazval Turrican. (myslím si Crysis- ovo šviháky museli užívat stejnou zbrojovku!) právě teď, není doma pro pomstu a udělá všechno on může chránit vesmír ze zlých legií Machine.

Turrican oblek je vybavený nějakými moc chladnými přístroji, s jedním z nich je ruka dělo. Vy najdete mnoho mocí-ups a upgrade která zvýší jeho palebná síla, a která může také měnit hlavní zbraň děla k multi -- paprsku, lasernebo hromotlucký kulový blesk.

Ruka dělo může také střílet spojitý nosník který může být okrouhlý kolem Turrican. To je silná zbraň který je podstatná pro zvláštní situace, ale je trochu pomalý aby aktivoval jestli vy jste náhle přepadení vícenásobnými nepřáteli.

Dodatečně, oblek má schopnost transformovat sebe do vířivého gyroskopu kdykoliv to je potřebný. V tomto režimu vy jste úplně nepřemožitelní, a slabí nepřátelé zemřou na kontaktu. Vy můžete také umístit časované doly na zemi napadnout nebo bránit sebe. Jen přeskočit na vrátit v normálním režimu.

Jestliže je to potřebné, vy můžete také rozpoutat dva druhy zničujících útoků které zničí všechno na obrazovce. První se skládá z bílých laseru hranic které může být aktivované stlačením volným místem. Druhý, je obrovský útok laserových paprsků a explozí které mohou být aktivované stlačením akční spínač a volné místo zároveň, ale toto může jen být udělaný jednou za každý vašeho života.

Vy najdete mnoho překvapení v této hře. Faktor 5, který také vyvinul první Turrican, vložily zvláštní úrovně které následuje styl dvou dalších starých her nazvaných Katakis a R - Type. Tam je také hezký význačný rys který nechá vás poslouchat a vychutnávat Chris Huelsbeck- ovo zvukové doprovody: hudební menu. To může být zpřístupněný z titulní obrazovky stlačením volným místem. Jestliže ty někdy sílíte dost, aby dosáhli vyšších úrovní, vy uznávat, že jeden z nich je jasně inspirovaný cizí ságou, facehuggers zahrnula!Jako mnoho z platformních her uvolnilo brzo v - ův 90s, Turrican II je extrémně obtížný. Tam nejsou žádní chrání, žádná kontrolní stanoviště, a to je opravdu snadný aby zemřel. Tam je dokonce časová mez která, jestli dosažený, sníží vaše množství životů. Můj návrh je aby prozkoumal všechny úrovně zběsile aby mohly najít tajemství, sbírat životy (1UP!), a krystaly (které může vydělávat vy pokračují jestli vy jste mimo životy). Jestli opravdu chcete dosáhnout konce a chránit svět, pak zhluboka se nadechnout, připravovat jídlo a kofein, a pamatovat si: "SHOOT OR DIE!"

já jsem miloval každou minutu z toho. To byla nejlepší hra, kterou já jsem měl pro mého Amigaa tehdy, a dodnes zůstanou jedna z mých favoritů. Já nemohu dát něco jiného další než 5 pro tuto hru.

Můžete chtít navštívit Factor5- ovo oficiální místo aby slyšelo zprávy a najít informaci o Turrican hrách: http://www.factor5.de/

A velký děkuji panu T.R.Smith kdo nám dal povolení aby hostilo vzácnému něco navíc! http://www.nemmelheim.de/turrican/

*příkazy* Movements: Kurzorový klávesy akční spínač: CTRL nepřetržitý laserový paprsek: Držte CTRL a tisk pravý šíp následovaný šipkou vlevo. Laser hranice: Volný místo vířivý gyroskop: Šipka dolů + zvláštní útok volného místa: CTRL +

*podvody volného místa* jak jsem řekl předtím, než, hra je opravdu obtížný, tak nejste - li silný dost a vy chcete dosáhnout konce vy můžete dát sebe neomezené životy tímto způsobem:

Tiskový SPACE na titulu-obrazovce aby vstoupila do hudebního menu, pak píše MEPHISTOPHELES. Jestli vy jste udělali tento správně uslyšíte specifický zvuk. Po tom, tisknout ESC dvakrát a začít hru. Váš životní pult nyní vždy zobrazí 3... COWARDS! =P

to je před --nainstalovaná verze pro DOSBOX, tak jen následuje tyto kroky a vy by neměl mít žádné problémy.

Vy potřebujete aby vytáhnuli archiv do váš DOSBOX namontovaný C: složka.

Provozovaný DOSBOX, a zatímco vy jste v C:> psát TURRICAN začít. Vy uvidíte nastavovací obrazovku a neviditelné texty. Odtud, jen tisk vstoupí a hra začne.

V případě, že vy dáváte přednost táhni a pusť systém jen užívá TURRICAN.netopýr kterého vy můžete naleznete v TURRICAN složce.

Konfigurace: 5000 cykly nebo více je dost.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Factor 5

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo