Obitus
Obitus - náhled

Obitus je -hrající hra role uvolněné pro DOS již v roce 1991. Původně uvolněný pro Amigaa v 91 to bylo později portovalo SNES a za. Hra o

...

Corridor 7: Alien Invasion Recenze

Recenze | Screeny


Vyvrcholení software byl široce ohled na jejich moc průměrnou hry - operaci: Bodycount, Techwar - ale mezi prostřednost, tam byl jedna hra která nebyla tak průměr. Koridor 7 byl široce vyhýbání se hráči také. Vy vidíte, to užívá Wolfenstein motor, motor který, než koridor 7 vyšel, byl dobře a opravdu zastíněný motorem zkázy, a tak to byl ignorovaný pro mající nižší grafiku. Jakmile vy dostanete se přes skutečnost, že grafika jsou omezená Wolfenstein motorem ( silně upravený jeden v tom), koridor 7 stane se atmosférickou a často děsivou hrou. To koná se v scientificoffice komplexu který je vše až na očištěný cizinci, kdo přijeli skrz artefakt to bylo přinesený zpět z Marsu. Vaše práce je aby běžela v, zabít cokoli co pohyby a zničí portál. Atmosféra hry je vytvořená jeden z hlavních změn na Wolfenstein motor - zastínění. Toto dělá hru moc tmu, a často jediná věc vy můžete vidět v dálce jsou sakramentská světla nebo počítačového systému silového pole (které tam je hodně). To je docela děsivý aby vidělo hrubou postavu páru velkých nepřátel náhle zakrýt je. Nepřátelé v hře jsou také umístění způsobem, který kdy vy začnete boj v nějaké /každé /žádné rozumně volné ploše, vy budete buď být hnaný několika cizinců nebo lstivějšího útoku ze zadu. Vy máte automap varovat vás tohoto, ale dokonce některý ze snadnějších nepřátel mohou vzít hodně trest, tak to je často tvrdé aby soustředilo se na oba najednou, a vy najdete sebe uprostřed bitvy pokusu o brát ven několik zbraně-ovládajících létání očí s vaší základní útočnou puškou, která může být obtížná, zvláště na vyšších potížích. Další mazaný dotek je nepřítel který přestrojí se sám jak kartotéka, židlenebo nějaký další kus nábytku, jen odhalit sebe a zbraň dolů vy zatímco nejste dívající se. Rovný design většinou se skládá z kancelářských budov, s nějakým vědeckým přístrojem rozptýlené tu a tam a nějaké divně vyložené místnosti. Většina úrovní také má koridor údržby kolem vnějšku úrovně, která je nalezená skrz tajné dveře a může dopravit vás kolem úrovně velmi rychle. Dodatečně, cizinci nastavili pasti které jen může být viděné použitím vašich infračervených hledí (které komplimentů a ty jak váš normální pohled a vaše noční vidění hledí). Aby mohl skončit úroveň, vy musíte zabít téměř všechny cizince na tom, s výjimkou tajných úrovní, které nabízí mnohem méně děsivé blastfest se žádnými důsledky vůbec. Zvuk a hudba, zatímco základní, oba přidají k strašidelné atmosféře hry, a to může být moc enervující aby slyšelo půl tuctu cizí křičí ze za vámi zatímco pomalá hudba hučí vaše chvalořečení. Celkově, pak, koridor 7 je hra která překonala jeho dědictví jak vyvrcholení hra. Zatímco to není perfektní, a dřina skrz 30 - odd úrovně které dívá se stejnocenný může dostat malé vrtání po chvilce, to je bez pochyby dobré hry s atmosférou která nikdo opravdu očekávala. To je škoda že vyvrcholení ne - nepokračovalo s dobrým během.

To je disketa verze hry. Tam je CD zdokonalená verze hry která nabízí 10 dalších úrovní, alternativní ukončení, hudby vysoké kvality a určený pro více hráčů boj který je k dispozici z ISO sklepě.

Toto hra vezme tak mnoho cyklů jak vy můžete dát to, a zvuk práce dokonale na standardním nastavení.

Užívej buď CORR7.BAT nebo BĚH.BAT začít hru, jinak divná věci mohou začít stát se.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Capstone Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo