International Tennis Open
International Tennis Open - náhled

Jak jméno navrhuje to je hra tenisu, který opravdu toho není mého vkusu. Ale hra je hezká dost, aby hrála jednou za čas, dokonce pro lidi

...

Ravenloft - Strahds Possession Recenze

Recenze | Screeny


Ravenloft, Ravenloft, Ravenloft; Co mohu říct? Beroucí kobky a Dragons do víc zralého hraní inscenuje a přinášející gotickou hrůzu do normálního světa fantazie kde D&D byla stanovený, Ravenloft je místo zla - - čistého a nezlomeného zla. Světy vy najdete v jsou udělaní kolem osoby zla a jeho tužeb. Mezitím tyto světy lžou odplyny která zabránit cestovatelům z posunu jejich vlastními prostředky. Hrdinové existují v těchto světech hrůzy a zla, ale oni jsou jen tu a tam - - a ne všechno jsou pravda hrdinové vůbec.

Teď na hře po ruce a od tužky-a-papírové verze: Toto hra bere starou tužku-a-papírový verze a dává to do první- osoby-hrající hry role. Vtáhnout světy Ravenloft, vaše dva znaky jsou ztracené a sám v světě moc temnější a více zla než co oni jsou užíván pro. Se zlem všude kolem, a málo přátel, to bude těžké dokončit výzvy předtím než vy, ale s úsilím a rozhodnutí vy můžete a porazíte zlé mocnosti při hře. Já nechci rozdávat příliš mnoho o spiknutí, jak to je vše část radosti hrající jednoho z těchto her. Toto hra není krátký a může být matoucí k novému hráči. Příručka a průvodce může být cenné pomůcky v nálezu vaší cestě kolem světa, a já bych doporučoval dostávání držení o nich.

Ovládací prvky pro tuto hru vezmou trochu dostávající použité k tomu, aby, ale jakmile vy děláte , že oni jsou snadní pamatovat si: Použití položek v inventáři zahrnuje dát je do vaší ruky, pak jdoucí zpět k hlavnímu zobrazení a užívání jich. Vstup inventáře zahrnuje levé stranu-kliknutí na avatara a právo-kliknutí aby odešlo znovu. Dostávání vašim kouzlům a mapa znamená kliknutí na menu které spustí z vrchu obrazovky, ale obsazení řeklo kouzla přichází z hláskují knihy blízko hráčových avatarů. Tyto malé věci mohou být spíše otravný, ještě vezmou většina času na to zvyknout si na.

Posun kolem světa může být udělaný v dvou cestách: vy můžete použít mřížkový-zamčený pohybový systém podobný zemím tradicnebo mnohem víc systému pracovních prostředí pohybu. Oba pracují dobře, a žádný opravdu dává hráč v nevýhodě na světě. Buď jeden může být řízený s kurzorovými klávesami nebo kliknutím na knoflíky na HUD. Zaútočení na může být udělaný kliknutím na nepřátele nebo na zbrani, na HUD sám; druhý dovolují vám napadnout kreatury za vámi nebo v nějakém /každém /žádném směru a moc je snadný dělat, jako bez-kliknutí při zkoušející kliknout na nepřítele může pohybovat vámi bezděčně.

Grafika této hry jsou dobré, rychle táhnutí vy do světa obklopeného odplyny a zahalený záhadou. Ačkoli CD verze zahrnuje rafinovanou grafiku a extra detail jako netopýři apod . létání kolem, tyto jsou jen vizuální aspekty a nepůsobí na hráče vůbec.

S touto hezkou grafikou přijde nějaké moc hezké zvuky. Děsivá zvuková kulisa opravdu pomáhá táhnout svět společně, a pevné útoky-zvuky dají váhu k útokům. Čas od času smích bude hrát; jeho zlo je evidentní a v době může udělat hráče skok v jejich sedadlech. Ačkoli útočné zvuky jsou akciové zvuky SSI zdál se, že budou užívat po celou dobu, oni stále pracují dobře.

Smutně tato hra není perfektní; jak v mnoha SSI hrách, hmyz lze nalézt, a nějaký může být přerušení vaši hru. Při hraní této hry aby recenzovala to jsem zjistil jsem byl, že jsem neschopný aby pohyboval skrz jisté dveře a musely spustit znovu hru aby pohybovala skrz je. A doposud já jsem měl problém držení NPCS v mé straně, jak oni zdá se, že opustí náhodně, dumping všechny jejich výbavy v mých nohách. Toto může být spíše hra-rozbíjení a otravný, ale hra má cenu hraní skrz tyto vzácné hmyz. Celkově já bych dal tuto hru 4 z 5, a dobře má to cenu vyšetřovat kvůli fanouškům Ravenloft, D&D a-hrající hry role obecně.


Rok vydaní: 1994

Vydali: DreamForge Intertainment, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo