Prisoner of Ice
Prisoner of Ice - náhled

Between 1992 vydání sebe v temném a 1995, kdy vězeň ledu byl vypuštěný, dobrodružné hry hrůzy staly se skutečným fenoménem v průmyslu. Žá

...

Maupiti Island Recenze

Recenze | Screeny


"zatracená bouře! Kdy já jsem rozhodl se udělat tuto cestu já jsem nevěděl co já jsem chystal se postavit se proti! A hezká mořská okružní cesta s hezkou lodí a rozkošný ženy je něco úspěšný detektiv nemohl popírat.Ale kdy smršť - ův Harry ' bouřlivý o nás, já pomalu jsem začal litovat mé volby. Bouřkové hezké jméno nebylo podvádějící náš kapitán přes fakt, že lepší by byl vzít nějaký kryt v nejbližším ostrově. Ó! dobře, myslel jsem si, malé zastavení na malebném ostrově by nebylo že špatný. Ale věci pokračovaly v dostávání hůř! Jeden z dalších hostů zmizeli. Marie je takový milá dívka a nyní ona pryč! Já nemohu zbavit se pocitu, že ona nejen neztratila její cestu tady v okolí. Kdo mohl zajímat se o únos jí? A proč? Jak my musíme čekat než bouři ztichla, v každém případě, chystám se hledat kolem a zkusit najít ztracenou služku. Proč jsou takové vždy věci se staly ke mně?"

Tyto myšlenky mohly by projít Jeromeem Langeovou myslí, detektiv, kterého vy chystáte se zosobnit v této hře. V roce 1952, loď, kterou on cestovní na musí dok na Maupiti Islandu - načež tomto dobrodružství byl pojmenován - malým pozemkem uprostřed moře ve Francouzi-Polynésii.Toto hra byla vytvořená v roce 1990 od Lankhor, francouzská vývojářská posádka která také udělala kriminální dobrodružná ' Mortville Manor ' , která byla udělaná v podobném stylu jak tento. Právě jako v předchůdci, vy jste Jeremy Lange (který je od způsobu, jakým jména herního vedoucího návrháře :) a váš úkol je aby řešil cizí trestní případ.

Přitom, vy budete sbírání nápověd a důkaz zkoumající jinými body na ostrově a mluvení se všemi lidmi vy se setkáte s. Můžete si vybrat mezi oddělenými žalobami, které jsou uvedené v dropdown-menu v horní části obrazovky. Toto jsou roztříděný do jistých skupin: pohyb, inventář, interakce a šetření hru. Menu také ukazuje které objekt vy jste aktuálně zdrží vaše ruce. Nadto, tam je stručný popis o umístění, které vy navštívíte nyní, pod které vy můžete najít seznam všech lidé, kteří jsou blízké a komu vy umí mluví s. Tam je indikátor nálady, hodiny zobrazování denního času a datum (které je docela významné pro vás vyšetřování) a, v neposlední řadě, pole ukazující předměty vašeho zájmu.

Pohyb přes ostrov je docela jednoduchý. Pohybové menu je zobrazování míst vy můžete přímo dosáhnout z vašeho aktuálního umístění, ale tam je také volba aby klikla na obrazovku sám aby mohla přesunout do specifické místnosti nebo takové. Jestli jiní lidé jsou přítomen ve vašem umístění, vy můžete otevřít interakční obrazovku kde portrét vašeho příslušného dialogu. Jiný než že, tam je chomáč jiných akcí k dispozici pro manipulovat vaše okolí nebo sebe. Hledejte, dívejte se na, vezmete, čtete, cítíte, otočení nebo tlak jsou jen málo z nich. Čas je hraje důležitou roli, jako já jsem zmínil se o nahoře. Někdy to je jen možné udělat jisté věci nebo mluvit s jistými osobami v specifických určitých dobách. Ujistěte se, že hledat cokoli vy najdete a nemluvit s nikým kdo je přítomný; jen pak vy budete schopen vyřešíte případ o Mariině zmizení.

Grafika jsou moc hezky dělaná! Oni jsou dobře barevná, různorodá, detailní a vždy kování atmosféry. Vy musíte si být vědom, ačkoli, které důležitý objekty nejsou zvýrazněné v žádném případě, tak musíte nespěchej aby hledali každé umístění pro informaci a nápovědy. Rozhraní doslova taje s herním nastavením. Všechny akční knoflíky jsou malované jako kusy dřeva a rozhraní je zhotovený z bambusu, tak to snadno hodí se vzhledu hry. To dokonce mění jeho barvy, záleží na tom, co vy ve skutečnosti vyšetřujete nebo kde vy jste.

Zvuk a hudba také není stěžovala si o. Konverzace jsou zdůrazněné s číslicovou řečí, a třebaže tato technika se mohla zdála trochu zastaralý právě teď, ještě já nalézám to být moc příjemný význačný rys! Hudební skóre sluší se nastavení docela dobře a je hezké poslouchat, ale bohužel to není moc různorodé. Většinu té doby vy budete hrát v tichu jak tam nejsou žádné zvukové efekty. Podle mého mínění, vývojáři udělali moc úctyhodnou práci ve vytvoření atraktivního vzhledu pro tuto hru!

Bohužel, také je tam několik menších bodů. Inventář je jeden z těch. Vy můžete jen nést omezené množství objektů, které základním způsobem je realistické, ale v hře tohoto druhu to může být docela otravný. Nadto, zacházení inventářem je trochu nepohodlný čas od času. V dodatku k tomuto, během konverzací hodně jiné detaily jsou shromážděné, abys mohl snadno upustit přehled na co vy jste informovaní o potom co vy jste mluvili s několika lidí. Ujistěte se, vy jste napíšete všechno důležité podrobnosti že jste vám řečenonebo jinak vy brzo upustíte vaši dráhu. Znovu, to je docela obvyklý pro hry tohoto času, tak jednoduše vy musíte mít strpení. S konverzacemi já jsem všiml si, že všechny lidi mluví se stejným hlasem. Já jsem docela jistý to je technická záležitost, ale přesto to inklinuje k dostat malé vrtání. Jiný než že já bych přál si aby viděl nějaké malé animace v kulisách, nic velkolepý, pouze několik málo pohybujících se věcí jen kvůli další pastvě pro oči, namísto nabídnutých odrušovačů. Nakonec, tam je vážná chyba o kterou já přijdu k mluvit na konci této recenze.

Obecně, já mám rád tento hru hodně!Jeden důvod by mohl byl, že to pokračuje s duchem jeho předchůdce - ův Mortville Manor', který byl jeden z mých oblíbených dobrodružství zpět pak kdy já využíval mého Amigaa - a ' Maupiti Island' je rozhodně zlepšení! To obsahuje přitažlivý kriminální příběh - ačkoli se to může nebýt extrémně inovativní - a to má opravdu milou grafiku a uspořádaný zvuk. Ovládací prvky jsou logicky postavený a herní potíž není příliš tvrdý, i když vy musíte ukázat se být trpělivý v nějakých částech. Z mého pohledu, Lankhor- ovo posádka dělá ohromnou práci a přinesené nám nejzevnější pevné a zábavné dobrodružství, které garantuje mnoho hodin příjemné hry, jestli vy jsou ochotné obchodovat s nimi pro nějaké drobné problémy.Můj poměr pro ' Maupiti Island ' je 4 a můj doporučení je: uchopte vaše zvětšovací sklo a vaši zbraň, zaostřete vaše smysly a vy uděláte pěkného detektiva, jistě schopný vyřeší případ.

Hra bude ONLY pracuje jestli vy začnete to s MAUPITI.BAT

bohužel, tam je chyba v hře. Kdy vy najdete dokumenty nebo spisy, jako jsou noviny a dopisy, vy musíte číst je v umístění kde vy jste získali je. Jinde vy riskujete mrazení hry/Dosbox. Nějak tam je chyba v inventáři kódování. Nadto, vy musíte začít hru přímo z Dosbox sám. Jestli vy používáte D - Fend to může stát se, že nemůžeš užívat myš!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Lankhor

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo