Troddlers
Troddlers - náhled

Jen aby ujasnil z první odsoudit na: Troddlers je COOL!

Neměl bys opravdu plýtvat vaším časem s čtením této krátké recenze - jen k

...

Outlaws Recenze

Recenze | Screeny


Outlaws je jedna z mála stříleček, jenž se odehrává na divokém západě. A musím říci, že se autorům povedlo námět zpracovat vskutku dokonale. Autentická atmosféra z tohoto titulu, dá se říci přímo hýří.

Příběh není nikterak vyjímečný, a jistě byste ho uhodli do tří pokusů, i kdybyste o hře nevědělí vůbec nic. Hlavnímu hrdinovi, tedy Vám, zkrátka skupina banditů zavraždila rodinu a Vy se vydáváte je pomstít.

Rukama Vám během cesty také samožřejmě projde několik zbraní, ať už klasický revolver, nebo puška či dynamit. Masakrování nepřátel se někdy může stát vcelku příjemnou zábavou, což jistě sami připustíte, když do protivníka nasypete dávku olova z brokovnice a on v důsledku realtivně propracované fyziky přelétne přes plot.

S technickou stránkou hry, tedy s grafikou a ozvučením to už nedopadlo tak slavně. Pravdou tedy je že autoři si mohli dát alespoň trochu více záležet na zpracování textur a díky tomu se výsledný dojem ze hry trochu kazí. Lépe než zvukové efekty samoté vám asi sedne hudba, která zní skutečně nostalgicky, zvláště v animacích mezi levely.


Rok vydaní: 1997

Vydali: Lucas Arts

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal paddy



Misa 19.12.2015 reaguj
nejde mi stáhnout :(
olin 01.08.2011 reaguj
outlaws je dobrá hra
olin 01.08.2011 reaguj
outlaws je dobrá hra