Simpsons - Bart vs the Space Mutants, The
Simpsons - Bart vs the Space Mutants, The - náhled

Simpsonovi: Baronet proti Vesmírný Mutants je jeden z těch her, které byly uvolněné během Simpsonovi reklamního triku na začátku 90s. Ve

...

Zombie Wars Recenze

Recenze | Screeny


O čem to je tolik jiných druhů cizích vetřelců dělá mě to rozumný že přirozený výběr nepracoval řádně na jejich domácí planetě - - nebo že oni jsou nenasytové pro trest? Možná to je protože žádný pozůstalí po pokusu o napadnout že bezvýznamná modrá planeta nazvaný Země dříve či později se vrátí v popředí další invaze? (A odhad jak to jeden vytáčí...)

před třemi roky, Non - Human Alliance trval jejich šance použití výstřednosti obrovské mothership, paprsek zombie a - samozřejmě - armáda zombií ( někdo ukázal je plán 9 z vesmíru?). Jako obyčejně, to jen vzalo jednoho vojáka aby kopal jejich spojenecké zadky ke kdekoli to byly oni přišli z - a věrný tvořit, teď oni jsou zpátky.

Jejich plán tento čas? BIGGER motherships. BETTER zombie Ray. MORE zombií. Vy víte, že... Já téměř lituji je.

Zombie Wars je pokračování cizího krveprolití, a stejně jako cizí' plán, který to může být popsanému s třemi slovy: VÍCE, VĚTŠÍ, LÉPE. Na jeho jádro, hra zůstane nezměněný: rychlá-odměřená běh-and - gun platforma, dolíčkovatost hrdina proti hordám zombií a cizinců na cestě k cíli. Proč já říkám " hrdina" spíše než "Harry"? Po předchozí hře, kontroler Diane byla povýšená na pracovníka v terénu a je nyní hratelný znak. Jediný rozdíl mezi nimi jsou skřítci a bolest zvuky, ačkoli, s hrou zbývající úplně stejnou.

Zvěřinec variant zombie a cizí tvoři vy budete čelit nemá změněný významně z originálu - přinejmenším já nemám viděné žádné rozdíly stát za zmínku. Arzenál vy budete vládnout proti nim jste podstoupili několik změn, nicméně: z originálních šesti zbraní, Flamer a omega je obojí šli, s dělem fotonu změnilo se na vaši standardní zbraň s neomezeným střelivem. Řekněte co vy budete, ale I draze minout originální plamen a cesta to sdílelo palivo s vaší jetpack. Zřejmě, nový jetpack nemá žádný palivový limit, také. Poslední přístroj v zbrojovce je štít vy můžete použít krátce stát se nezranitelní.

Při hraní skrz herní deset misí (a více než dvakrát tolik úrovně), vy rychle všimnete si, že zachraňující rukojmí již není povinný - to neznamená by neměla byste dělat to, nicméně jak záchrana všech rukojmí v úrovni odemyká apokalypsu zombie prémiové sekvence po jeho dokončení. Kromě rukojmí a nekonečného proudu respawning zombií, úrovně jsou také zabalené plošný se skrytými prémiemi a tajná chodby pro vás najít - dělání již rychlé hry ještě víc veselé zábavy.

Vizuálně, vy účastníte se dárku - zatímco rozlišení je ještě 320x200, skřítci v zombii Wars znatelně zlepšila z předchozí hry, plus úvod a outro jsou plně animovaný (to stojí za zmínku že tyto chybělo z mnoha z herních oficiálních vydání - včetně jen o každé verzi vy můžete najít na dalších abandonware stránkách).

Tam není moc co neříct také pro nebo proti zvukovým efektům a hudbě - hudba má své vysoké body, ale nic zvláště impozantní (většina z toho dostává druh ztracený pod celá střelba a exploze).

Jsoucí nabručený rýpalský bastard že já jsem, já nemohu pomáhat ale poukazovat na to, že herní tendence k příležitostně přepnout zpět k ovládacím páce ovládacím prvkům, a nedostatek rovných možností ve výběru fullscreen módu, jsou mírně rozčilující (tolik jak neitherdirectly ovlivňuje hru sám).

Dohromady, bezvadný ale docela slušný zástupce jeho žánru, a dobrá hra aby utratila několik večerů s.

TECHNICKÉ POZNÁMKY: * Toto hra vyžaduje Windows 3.x nebo 9x běžet. To nebude pracovat na Windows 2000 a novější. A předem konfigurovaná kopie Windows 3.11 je k dispozici z našeho programovat stránku.

* můžete potřebovat aby vyřadili DOSBOX- ovo MPU-401 emulaci (mpu401=žádná) aby hudba pro pracuje jako předpokládaný . Nějaké zprávy ukazují také možná budete muset měnit MIDI nastavení ve Windows 3 ( Program Manager - > Main - > ovládací panel - > midisukně kartograf - > jméno: SB16 všechno Synth nebo SB16 Ext Synth).


Rok vydaní: 1996

Vydali: Gee Whiz! Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo