Stratego
Stratego - náhled

Známá stolní hra, Stratego, je hra o strategii. Vaše poslání je najít další hráče vlajku a bránit vaše vlastní. Aby jste dělali tak vy ří

...

Warcraft - Orcs and Humans Recenze

Recenze | Screeny


Která hra nepotřebuje žádné úvod? Která herní známý všemi? Která hra je legendární? ... Ne, ne monopol. To je válečnictví. Tento je úplně první ze slavných sérií kde kosatky a lidé dokončí to přes Azeroth.

Hra začíná volbou která bude hýbat světem. Přikážete kosatky nebo lidi? V závislosti na této volbě, celá kampaň je jiný. Vaši vojáci, stavení, upgrade a kouzla jsou úplně jiné objednávky také. Vy buď budujete středověké vesnici nebo táboření budov z vepřovic, šel nájezd a plenění vesnice nebo projedou aby zabránily toto z události.

Tam je široká škála misí vy dostanete. Někteří jsou aby budovali tábor specifické síly, jiní jsou aby sbírali jisté množství prostředků nebo brát ven nějaké vesnice, zatímco ještě jiní nastaví vy s relativně malým množstvím vojáků, žádná schopnost budovat cokoli a muset zachránit keycharacters.

Třebaže to všechno se mohlo zdálo jednoduchý jak rychle budování obrovská armáda aby natřela to cokoli co pohybuje, hra je ve skutečnosti daleko víc vyzývavý. Vy potřebujete aby vyvážit útok a obranu pečlivě, plánovat váš zdroj in - a výsledek pečlivě, podívej se na který upgrades're potřebný rychlejší než jiní, všechno dohromady se zkoumáním, oba pro nacházející nové prostředky v případě že jeden vy máte právě teď jsou vyčerpaní, a vědět kde nepřítel pobývá. Totální strategie ofenzivy, například, opustí vaše táboření nestřežené, což znamená, že bude jen vezme jedno nepřátelské vojsko to proklouzne kolem vaši vojáci aby mohli muset ustoupit v maximálním spěchu, doufám, že jste máte ještě rolníky odešlinebo schopnost tomake další, tak jak jsou stejně důležitý jako, jestliže ne důležitější než vaši vojáci ofenzivy.

Grafika této hry jsou hezká. Misijní rozpravy jsou extrémně dobře tažené a ingame akce je čistá a hladce tažená. Úvod, třebaže nějaké animace v to jsou trochu zčeřený, to je rychlé vypadat přes ,zvláště od zbytku jeho kvality je nádherný k standardům z jeho času.

Hudba a zvuk jsou hrozný pro jeho čas také. Hudba je prvotřídní kvality, dokonce dnešním standardům. Totéž platí o řeči a zvukových efektech. To nemuselo být okraj, ale stereo - zvuk jistě nesundá na atmosféře hry.

Několik pijáci pro válečnictví zřejmě jsou známí vánicí, jak oni upevnili ty ve válečnictví II, ale to cítí mírně zvláštní na počet I. Pro pohybovat jednotkou, vždy vy musíte vybrat pohybovou ikonu před posunem toho. Několik sekund toto chycení může být rozhodující pro výsledek vaší mise. Další věc je že nemůžeš vybrat víc než čtyři vojáci ve skupině, tak zaútočení na s velkými skupinami vezmou alot času, jak budete potřebovat aby vybral každou malou skupinu čtyř, dát jim stejnou objednávku jako předtím a doufat, že herecké společnosti před manageuntil dost jiných přijeli. Tyto redukují hru mírně, ale ne tolik někoho s nějakým strategickým pohledem nemůže překonat tyto nepatrné problémy. Na konci, to přidá k výzvě.

Žádný hráč nemůže být pravdivého hráče bez toho, mít hrané válečnictví, tak jestli vy concider sebe hráč, uchopit tuto hru. Jestli vy již jste hráli to, vy budete vědět proč. Jinak, nejsi A pravdivý hráč a potřeba aby dostala to za účelem dostat blíž k spojit se v jeden.

CD Verze válečnictví zdá se, že bude viset v hlavním meně pokud vy nestisknete ALT - TAB kombinaci kláves aby opustila DOS okno (tato nevystoupí hru na obou Windows XP nebo DOSBOX), pak jednoduše vybere okno (to možná minimalizovalo thetaskbar). Vy nyní budete schopen vychutnávat hru bez přerušení!

CD Verze válečnictví také jde s válečnictvím jednotkovým editorem (provozovaný otevřením WAR_EDIT.EXE), který dovoluje vám vytvořit a editovat vaše vlastní jednotky. Nicméně, toto nebyl testovaný, tak tam nejsou žádné záruky na to, jak to bude běžet.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Blizzard Entertainment, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo