Black Cauldron, The
Black Cauldron, The - náhled

Černý kotel je dobrodružná hra fantazie založené na Disneyově filmu stejného jména. Originální inspirace pro oba hru a film přišel z popu

...

Treasure Trap Recenze

Recenze | Screeny


Esmerelda je nalezená, opírající se na spodu oceánu, obtěžkaný celým jměním v zlatých prutech. Bohužel ona je také obtížený se všemi způsobem uchvatitelů pod vodou - jako úhoř elektrická, magnetická mina, ryba rosolu a dalšího. Esmerelda je opravdový... Pokladová past.

Pokladová past je hra hádanky použití podivný - podle mého mínění - naklonilo se pohled zaměstnaný u her jako lidnatých. Váš hlavní cíl - jak záchranný potápěč - je aby zjistil tak mnoho zlatých prutů jak je to možné z potopených trosek.

Část hádanky je v sbírání zlatý bar, jak dostávání k tomu jsou často časy snadnější než ty zní. Musíte se vyhnout různým druhům mořských kreatur které stát vás život jestli vy dotýkají se jich, třebaže nějaké kreatury vy můžete skočit na pro jízdu. Vyřešení který je který je část hádanky jak tam není žádná příručka dostupné pro tuto hru.

Musíte prozkoumat lodní jednu místnost najednou. Každá místnost připojí k jeden nebo víc dalších místností, ale nějaké dveře mohou jen být otevřený s opravnou klávesou. Až do tří klíčů mohou být nesený najednou. Vy jste také spotřebujete váš drahocenný přívod vzduchu s každým krokem vy vezmete. Žádné starosti, tam jsou extra vzdušníky rozptýlený kolem oblasti.

A mapa je k dispozici to ukazuje vztah každé místnosti, tak jestli vy myslíte vážně hru, vy můžete mapovat místnosti aby pomohly vám v pohybující se o rychleji, pojmu umístění klíčů a zlata. Tam není žádné metoda pokračování z posledního umístění jakmile vy vyčerpáte zásobu životů, tak mapa bude užitečná.

Vy můžete předefinujete přehlednou mapu, ale pro nějaký zvláštní důvod oni nešetří a vás jste požadovaní, aby remap je vždy. Jiný než pohyb vy můžete skočit, pick - up a/nebo snížit klíče, a uvolnit extra rybu. A extra ryba bude jíst objekty v místnosti, jako jsou magnetické miny, které jste přitahovaným k Vám kovovému potápěčskému obleku.

Grafika hodí se k staré hnilobě hromotluka a jsou víc než schopné plavby pro hru hádanky. Zvuk je adekvátní také.

Byl jsem schopný trápit nahoru jen asi 45 zlaté pruty a najít ovládací prvky aby byl podivné, i když já obnovené klíče. Toto hra hádanky je staré písně které nemusí být hlídač, ale chytání to je ještě veselá zábava!


Rok vydaní: 1989

Vydali: Emerald Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo