Wrath of the Demon
Wrath of the Demon - náhled

Wrath démona je jeden z těch druhů her které byly byly zvyklé ucpat čtvrtiny do nekonečně v arkádě, absolutně odmítnutí nechat věc dostan

...

Theatre of Pain Recenze

Recenze | Screeny


Zpět v 90- ovo, má oblíbená boj hra byla smrtelná Kombat, nejenže theoriginal, ale jeho vteřinové a třetí pokračování také. Ale, po chvilce, já justhad zkusit něco jiného, a tichý, něco podobný smrtelným Kombat sériím. Před Theatre bolesti, já jsem zkoušel několik bojovníků a já jsem měl rád je, ale theyjust nebyli věci, které já jsem hledal. A divadlo bolesti... dobře, líbí se mi to nyní tolik jak líbilo se mi to pak. Tak, začněme!

Divadlo bolesti byla vyvinuté fata morgána (stejný společnost která udělala gorgeousRise Robbots s mizernou hrou, a jeho dost dobrý důsledek vzestup 2: Zmrtvýchvstání) a uvolnilo v roce 1997. To bylo publikované GT Interactive, ale v toto CDRIP I hodnotící, GT Interactive není zmíněný vůbec...

Nebudu moct moc vyprávět o příběhu a hudbě, od obou byli roztrhnutí,ale tam by měl být dost, aby vyprávěla o hře, dokonce bez těch.

Poprvé, kdy vy začnete hru, vy jste vzatí nastavení kde vy můžete chooselanguage, stanovená zvuková karta a rozlišení, konfigurovat klávesové a herní volby.Potom co vy nastavili všechno jak vy dáváte přednost, hra udělá složky (MIRAGEPAIN)o kořenu vašeho C pohonu a chránit vaše nastavení tam, a pozdější highscores.

Divadlo bolesti uvádí nádhernou SVGA grafiku, s vynikajícími 3D efekty andsmooth animacemi znaků. Stupně jsou také dobře vykonaný, a znaky ladí dokonale. Jestliže ty někdy jste hráli vzestup robotů, vy knowwhat já mluvím o - grafice jsou nejlepší mohl bys dostat DOS hru.

Tam jsou 8 moc svalnatosti aby zvolily a část z nich jsou pojmenovat po bozích z římský mythlogy, jako Janus a Vulcannebo dokonce i po historických znacích, jako Spartakus a Caligula. Vedle nich, vy můžete odemknout 4 tajné znaky, hraním hra na normální a tvrdé úrovni. Většina z nich jsou vybavit se zbraněmi a nějakým bojem holým-předaným. Tam je šest útoky knoflíky;tři jiná údery (lomítka) a strom kopá (slabý, médium, divoký). Vy můžete vykonávat combo, zvláštní pohyby a extra pohyby, a kombinace nejsou tvrdé aby učily se / dozvěděly se. Na vyšších potížích, AI není tak challanging jak v dalších bojových hrách, které já považuji za velký plus pro hru, protože já nemají rádi být zbité CPU maniaka.

Zvukové efekty jsou standard pro tento žánr. Všechny znaky mají jiné hlasy a hlasatel zní no dobře.

Můžete si vybrat mezi 1 hráčem a VS módem. Jakmile vy jste skončené hraní 1 hráčského módu, vy jste odměnění s a předlohou vašeho znaku a moc cizího a tmavého epilogu...

Na závěr, jestli vy hledáte starou bojující hru se sklíčený atmoshpere,zastaví dívající se, protože Theatre bolesti je dobře věc pro vás.


Rok vydaní: 1997

Vydali: Mirage Technologies (Multimedia) LTD.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo