Popeye 2
Popeye 2 - náhled

Kdyby nebylo skutečnosti, že Pepku námořníka je slavný znak kresby a že to byl ohromná C64 platforma, já bych ne- dokonce bych neuvážil k

...

Stone Age Recenze

Recenze | Screeny


Kamenná doba je veselá zábava a vyzývavá hra hádanky. Vy ovládáte dinosaurus a vy musíte děláte ho dosáhnout východu každé jeskyně. Zvuky jednoduché? Nikoli. Dinosaurus může jen jít na jistých blocích na rovinu. Někteří jsou jen obyčejné bloky, někteří jsou pohybliví v směru šíp body, někteří drobí potom co vy jdete na ně, a někteří barevné klíče které jsou potřebné k tomu, projít zámky stejné barvy.

Hra má dva režimy potíže, jediný rozdíl je to, že v světlém módu vy máte daleko víc čas na to dokončit úrovně. Rychleji vás skončíte úrovně, více skóre vy dostanete. Pokaždé když vy běžíte v nesprávný čas, úroveň spustí znovu a vy ztratíte svíčku. Kdy vy vyčerpáte zásobu svíček vy ztratíte hru. Po každé úrovni vy dostanete kód byl schopen vrátit k tomu po opuštění.

Vy užíváte klíče k šípu pohybovat vaším dinosaurem a bloky šípu. Tyto mohou také být přesunutý "dálkovým ovládáním" stlačením prostorem a vybráním příslušného bloku. Jestliže ty někdy dostanete viset na úroveň a nechce čekat na čas na to končit, vy můžete spustit znovu to s Q. Jestli vy jen chcete opustit, užívat Esc.

Grafika jsou jednoduchá a kresba, a různé druhy scénářů udělají úrovně zajímavější. Tam není žádný zvuk, ale velký výběr hudby. Zajímavý význačný rys je hrací skříň, která dovoluje vám přizpůsobit hrané dráhy moc jako playlist editor.

Na závěr, to je neuvěřitelně zábavná a vyzývavá hra hádanky, ale je varovaný že to bude rychle rozrůstat se potíž. Také to nebo já jen nemám mozek pro tento druh věci.

Hudba nebude hrát pod Windows XP.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Stonehenge Soft Art

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo