Apple Panic
Apple Panic - náhled

Je to velmi zajímavý aby vyhrabal nějaký dlouhý-zapomenutý titul který ukazuje se být hodně veselé zábavy a vysoce zábavný. Rozvažování ž

...

Starlord Recenze

Recenze | Screeny


Starlord: Hra galaktické nadvlády může na první pohled se dívá trochu komplikovaný, ale to je pravdivý klenot hry kdy vy dostanete se do toho. Starlord je stanovený daleko do budoucnosti v kterém lidskosti se rozšíří všude po galaxii a rozdělený to pod lenním systémem. V hlavní objednávce vesmíru, Emperor přikazuje Kings a Queens, kdo má moc nad Dukes a Duchesses. Oni postupně vláda nad Earls a Countesses, a pod vším z nich jsou Pánbůh a Dámy.

Můžete si vybrat z tří scénářů, ze kterých všechny nabízejí volbu hodnosti (od Lorda/Ladů králi/královny). Vy také jste nabízená volba mezi mód dynastie, v kterém, jestli vy zabijete se, vy předpokládáte kontrolu nad vaším dědicem; a jednotlivý Starlord mód, v kterém vaší smrti signalizuje konec hry. Na začátku hry, obchodování je dobrý způsob jak vydělat peníze v příkazu ke koupi a dodávat vaši vlastní malou flotilu. Kupte nějaké bojové helikoptéry aby bránily vaši domácí planetu, a mimo vás jít vést válku. Vy můžete pak začít převzetí nějaký z vašich sousedů do té doby, než oni všichni letí váš rodinný bannernebo vy se můžete rozhodnout vyměnit vaši panskou a zisk kontrolu nad jeho vazalem, pracovat vaši cestu nahoru skrz hierarchii, a jeden den chopí se Emperor's trůn.

Boj v Starlord má zájem splést kvůli síle vašich lodí byly závislý na vaší hodnosti - e.g. Emperor má nejlepší lodě. Kdy vy vstoupíte do bitvy, vy můžete pole až do 255 křídel která mohou být vydané objednávky na bojové mapě. Vy můžete pak zrychlit čas a sledovat bitvu rozvinout se - všechny bitvy mohou být bojují takto. Jakmile vy dostanete vašeho osobního hvězdného bojovníka (který je lepší než bažina-standard jeden váš wingmen dostane), vy můžete nechat AI automaticky bojovat pro vás (který dovolujete vám vidět bitvu v 3D z několika úhelníků včetně uvnitř kokpitu), nebo youcan vypne AI a bojovat s bitvou sebe, třebaže nepochybně já nemám dělaný tento řádně.

Dohromady to je velmi příjemná hra která může trvá tak dlouho, jak vy chce, že to . Vy můžete rozhodnout se že váš cíl je jednoduše stát se Emperor nebo, udělal to, vy můžete pokusit se o převzít celou galaxii.

Běžte cdgo.exe začít hru. Cdinst.exe mohla by udělat nějaká nastavení ale já jsem hrál to bez zvuku a nemá zaznamenaného.

Tab in - game předkládá menu aby udělalo materiál. Pleťte se v navigační kabině aby dostala nějaké další detaily. Užívej < a > klíče k zvětšit dovnitř nebo ven. Vznášejte se nad planetou a užívejte vybraný cíl. Pro spiklenecký skok, goto most a tisk J.

Vychutnávejte.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Maelstrom Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo