Tyrian 2000
Tyrian 2000 - náhled

Když mi někdo řekne Tyrian, vybaví se mi dvě stíhačky, které putují vesmírem po různých planetách. Tyrian je akční hra, ve které, jak už jse

...

Star Control II Recenze

Recenze | Screeny


Co Starcon 1 by mělo být, mnohem víc než to více... Kdy Starcon 2 vyšel, já pamatuji si rychle skákání do módu rvačky ihned jak to byl nejlepší mód v Starcon 1. Toto trvalo chvilku do té doby, než já jsem byl odvážný (nebo bylo to nudné?) dost, aby zkusil plný herní mód. Muž byl překvapený! Plná hra je tak velký a zajímavý že já jsem jen nebyl jsem nemohl zastavit hraní. To vyráží v Sol Galaxy (naší galaxii), kde Ur - Quan převzal Zemi. Vy jste pak volní pro dělat cokoliv a jít kdekoli vy chcete. Vy můžete jít a setkat se s jinými rasaminebo s lidmi na palubě kosmických stanic, a vypomáhat je s jistými věcmi oni potřebují jako dolování minerály a takové. Vesmír je nesmírný a je tam mnoho zajímavý a jedinečný závody aby objevily. Budete muset si dávat pozor při setkání s nimi, jak každé druhy by měl být přistoupený jinak. Také, uzavřít mír s nějakými rasami budete muset udělat jiné úkoly pro ně aby mohly získat jejich víru. Samozřejmě že jediné práce s potenciálně přátelskými závody. Nepřátelský jeden napadnout vy na prvním setkání a to je kdy hra naskočí k důvěrně známý mód rvačky. Toto může dostat docela nebezpečný jak vy jen začnete s jednu lodí a potřeba k více dostat se do vašeho arzenálu jak vy hrajete hru. Takový detailní mapa vesmíru, kombinovaný s dobrodružstvím, strategie a akce dělá Star kontrolu 2 jeden z nejrůznorodějších her venku, a také jeden z nejvíce zařazení a zábavy .

Myslím si, že to je rozhodně jeden z nejlepších her vůbec kdy udělané a neměl by být zmeškaných.

Hra někdy může být trochu náladový v dosbox, ale jestli vy začnete to používání "sc2 /g:biosy" vy by neměl mít žádné problémy.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Toys for Bob

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo