Infiltrator II
Infiltrator II - náhled

Zlý šílený vůdce, předtím poražený v originálním infiltrátoru, přestavěl jeho síly a je znovu hrozba k svobodnému světu na svobodě.Tak to

...

Pipe Mania Recenze

Recenze | Screeny


Mánie roury je moc malá a návyková hra hádanky. To je evropské vydání LucasFilm- ovo originálních výplodů fantazií. Cíl hry je aby spojil roury mezi sebou tak voda může zaplavit skrz je.

Grafika je trochu jednoduchá a nudný, ale jako ve většině her hádanky oni nejsou nejdůležitější věc. A co je důležitější, hra je opravdu návykový. Vy můžete uvolnit se a sedět zpět v začátek, ale na úrovni to přijde potom vaše schopnosti hádanky bude testovaný k limitu.

To je perfektní hra aby hrála v přestávkách na vypití šálku kávy a volný čas kdy nemáte luxus začínajícího komplexního dobrodružství. Jen začátek na úrovni kde vy jste skončili (s heslovým systémem) a během sekund, všechen ten záležitosti je voda který je záplava v.... Mánie

roury je hra která je udělaná pro fanoušky hádanky. Budou znát koncept a bude milovat tlak který jde s tímto hrou kdy voda je tečení rychlejší a rychlejší.

Pro lidi, kteří dostali přátele, tam je extra prémie: vy můžete hrát tuto hru v hotseat módu!


Rok vydaní: 1989

Vydali: Assembly Line, The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo