Sand Storm
Sand Storm - náhled

Bouře písku je, svým způsobem, moc zábavná hra. A ne v dobrým smyslu. Zkusím a vysvětlit proč. Hra je nastavený v první válce zátoky, a d

...

Origamo Recenze

Recenze | Screeny


Myslí papír. Myslete tvary. Myslete Origami. To je vše hezké nadouvání, ale jak vy hrajete origami na počítači? Dobře, ve skutečnosti ty nemůžeš, ale vy můžete vstoupit do bludiště Origamo! Uvažujte o tom jak křížení mezi Tetris a jig - saw hádanka.

Vy vstoupíte do bludiště vzdáleného východu, kde vy potřebujete aby prošli skrz různé etapy aby mohly skončit hru. Každé místnost (nějaké místnosti skládají se z více jednoho stupně) má strážce a dostat průchod, vy potřebujete aby řešili origami hádanku.

Hádanka sám je hlavní myšlenka hry!

Vy dostanete tvar s náměstími jiných druhů. Dole je dopravní pás, který zrodí kusy vy potřebuje místu v hádance. Vy zvednete je a potřeba aby plnila celý tvar aby mohla projít. Jestli dopravní pás je naplněný nahoru, vy upustíte úroveň.

Nemůžeš zahodit kusy, tak, že mohly by představovat problém, zvláště jestli na konci vy čekáte na právě ten jeden zvláštní kus že vy chybíte. Vy můžete nicméně snížit je ve výpisu. Oni budou stále vyjít na dopravní pás, ale tato cesta vy můžete přerovnat je, udělat nějakou další místnost tam.

Nicméně, jestli vy vyplníte náměstí se stejnými označeními, vy skončíte stranu tvaru a všechny kusy na dopravním pasu zmizí. Toto může chránit vásnebo začít dělá vás kursem, jestli je tam kus vy jste šetřili pro zvláštní umístění. Hra proto dělá zahrnovat docela nějaké myšlení a schopnost.

Preferovaná vstupní jednotka je myš. Vy zvednete a snížit kusy s levým knoflíkem, a vy točíte je s pravým knoflíkem.

A velká stinná stránka je, že nedostanete se k vidět která kus vyjde další (pokud vy nevyhodíte to zpět na dopravním pasu).

Vy pistole tři tvary na každém stupni. Jakmile vy skončíte první vy můžete pokračovat skrz bludiště, ale být doporučený, že vy budete potřebovat jisté objekty (vy projdete řešení hádanek) postoupit do jistých místností.

Hra také nemůže být ušetřená.

Tyto negativní body a skutečnost, že zvuk je moc základní, způsobila ohromnou hru aby upustila celkem hodně bodů, tak jen začíná to být tři namísto vysoké čtyř (možná dokonce pět).


Rok vydaní: 1994

Vydali: Destiny Software Productions, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo