Airborne Ranger
Airborne Ranger - náhled

Nějaké věci nemění v průběhu času. A jestli oni dělají, to je často pro lepší. Příklad pro prokázat toto sdělení je ve vzduchu Ranger. Uv

...

Nerf Arena Blast Recenze

Recenze | Screeny


Co by se stalo, kdyby vy jste vzali-bušící akci pulsu neskutečného turnaje (obvykle uváděný jako UT), odstranila celou krev a krev, a nahradily děsivé zbraně s ne-smrtícími Nerf - brand zbraněmi? Vy byste dostali Nerfa výbuch arény, překvapivě dobrá- ův hra dětí které téměř cítí jako komercializovaná celková konverze UT. Třebaže hra zdůrazňuje jeho pro jednoho hráče mód, který toto recenze pokryje, tam je také určený pro více hráčů mód který je neoficiálně podporovaný aktivním společenstvím - spolu s novými hrou režimy a mapami.

Pro jednoho hráče mód podobně hraje na UT'S mód turnaje, kromě musíte vyhrát všechny události v aréně (tam je osm arény ve všech) předtím, než vy můžete přecházet k další. Výjimky z tohoto pravidla jsou: amatérská aréna, která jen vyžaduje, abyste vyhráli PointBlast událost aby postoupila dál; a mistrovská aréna, která ihned bere vy k PointBlast utkání. Tyto herní režimy jsou SpeedBlast, závod skrz arénu kde musíte se dotýkat celých sečtených vlajek v pořádku, PointsBlast, které je tradiční - ačkoli ne-smrtící - souboj na smrt, a BallBlast, závod aby skóroval všechny sedm sečtených koulí (které arealso barevný aby říkaly je oddělenému) v některému z cílů v aréně. S dostatečným množstvím bodů vy můžete také odemknout BonusBlast událost, která je v podstatě PointBlast událost ve speciální aréně.

Třebaže PointBlast událost je spíše pevný, SpeedBlast a BallBlast arény nejsou tak dobré. Vaši SpeedBlast oponenti nepohybují tak rychle jak vy - významem jestli se můžete dařit zůstat před je a manévrovat skrz kurs - který může, v době, mít dost matoucí uspořádání - vy vyhrajete pozoruhodně snadno. Také, BallBlast události mohou dostat velmi dlouhý jestli žádní vy ani vaši oponenti mohou najít ty poslední málo koulí aby střelily cíl.

Arény vy zahrajete celé jsou jasní a barevný, v rozsahu od kosmických stanic hustým lesům stylovým,-krytým arénám pěny. Třebaže oni dívají se apelování na oko, uspořádání arén jsou jednoduché. Nicméně, oni obsahují tajemství, typicky aktivovaný knoflíky na podlaze nebo zdi arénynebo výbavou- podobnými spouštěče, která jsou aktivovaná střílením jejich centra. Arény také typicky obsahují různé symboly, jako je Nerf výbuch arény loga, které může být střelené pro extra body.

Mluvení bodů, navzdory různým druhům událostí, jediná cesta vy můžete ve skutečnosti vyhrát každý z jich je od skórování většina bodů. Toto míní, například, vy jste nemuseli prochází všemi vlajkami (které dát vám mnoho bodů pro prochází je) v SpeedBlast nejprve, ale jestli vy máte většina bodů, vy stále vyhrajete! Toto může, zřejmě, vzít veselou zábavu z ne-souboje na smrt události.Také, hlavní komunikace vy budete vydělávat body z hráčského ' úmrtí ' není skrz vyčerpání jejich energie (aka zdraví), ale skrz plakety, které oni zanechají.Tyto sahají uvažovanou hodnotu, v závislosti na hráčově pozici v leaderboard kdy oni ' byli zabití ' .

Zbraně k vaší dispozici různí se od realistický, jako je pistole šipky a pěny raketometu, k pobuřující, jako je elektronicky-účtovaná raketová munice HyperStrike energetickému- střílení na ostro Whomper - které je Nerf ArenaBlast rovnocenné s UT'S Redeemerem.Většina zbraní má zřejmý UT ekvivalent, a oni také mají stejné - ův smrtelné ' zprávy - které může vést k některé z nejzvláštnějších upozornění v dětské hře, jako je "Expack2 byl chirurgicky odstraněné od Ryana."

oponenti jsou vaše standardní UT střečkovitosti, ale zřejmě posílený-dolů aby nepřemoct mladé hráče. Vděčně, to je možné nastavit potíž oponenta kdy vy vytvoříte nový hráčský profil, a já bych doporučoval "mega Nerfův" volbě pro ve skutečnosti ti, kdo chtějí nějaký druh výzvy při zkoušející hrát tuto hru. Oni také kolísají pohlaví a zjev, ze štíhlých dětí objemnýmvypadajícím, stereotypním rváčům.

Pro rekapitulovat věci, Nerfův výbuch arény je překvapivě dobrá FPS hra přizpůsobený směrem k dětem. To není perfektní, ale to je divně veselá zábava jestli vy můžete dostat za dětský motiv. Také, jestli vy využijete určený pro více hráčů společenství, mohl bys skončit zapomínání vás dokonce hrajete dětskou hru!

Můžete najít na modernějším hardwaru , který Direct3D a OpenGL grafika jsou trochu kočárek - to je normální pro hry založené na originálním neskutečném motoru. To je možné opravit toto použitím překvapivě vysoce kvalitní softwarové omítnutí nebo, jestli vy buď máte skutečný 3DFX voodoo chipset nebo plachtit obal, plachtit omítnutí. Možná, že bys mohl také být schopen užívat další,-udělaná omítnutí společenství s tímto hrou, ale já nemohu garantovat budou pracovat.

Také, kdykoli hra užívá hudbu, to bude hrát jakýkoliv zvukový CD vy máte ve vašem první CD - ROM/DVD - ROM pohon.


Rok vydaní: 1999

Vydali: Visionary Media, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo