1830 Railroads & Robber Barons
1830 Railroads & Robber Barons - náhled

1830: Železnice & loupeživí rytířové je otáčecí-založená hra, kde cíl je aby stal se nejúspěšnějším stavitelem železnice v severovýchodní

...

McDonald Land Recenze

Recenze | Screeny


Když přijde na Burger krále rychlého občerstvení má to mou cestu.Jestli vy berete hry, pak Mcdonaldský dělá mě ' říkám, že já miluji to!samozřejmě, já nejsem nikdy jsem viděl Burger krále značkové počítačové hry.

McDonald Land je Mario-styl, strana-rolování, platformní hra hádanky, dovolení vás volného pohybu v obou směrech, se žádnými časovými lhůtami.Vy skočíte ze stromu stromu, blok aby blokoval, jaro vysoký do nebe a sbírat ' oblouky ' a ' herní karty.sbírat dost karet a vy můžete přecházet k další oblasti.

Pro hru která jeden by myslela je určená pro děti, to není tak snadný jak byl bych očekávaný. Rád bych myslí si, že já mám normálního schopnosti - ne experta každou roztažením - zástupcem vašeho průměrného hráče.Podařilo se mi dostat se do druhé oblasti - ' Birdiin Birdhouse ' - ale ne bez nějaké vážné koncentrace.

Klíčové ovládací prvky mohou mít malou částku k s tím dělat.Vy ovládáte vaše děcko s - ův' - ův otázkami a odpověďmi' pro vertikální pohyby, a ' O' a ' P' pro horizontální pohyby. Volné místo je použité pro sbírání a házení věcí.

Grafika jsou kučeravá a čistý, a oni stále vypadají velmi dobří. Hudba je standardní jízdné pro platformní hru. Herní hra je dost jednoduchý, ale varianta je přidaný jako jsou vodní oblasti, hladký led, váha citlivé bloky, a další.

McDonald Land je legrační hry pro celou rodinu. Cena je dobře a tam jsou 0 kalorie.chtěl by nějaké smažené hranolky s tím?


Rok vydaní: 1992

Vydali: Virgin Interactive Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo